home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Εκλογικό ραντεβού στην Αρβανιτιά

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Εκλογικό ραντεβού στην Αρβανιτιά

Σε ένα εκλογικό ραντεβού στην παραλία της Αρβανιτιάς, στο Ναύπλιο, διεξήχθησαν σήμερα Σάββατο 16/5 οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ναυπλίου «Η Αρβανιτια». Η Ιωάννα Κυριακόπουλου εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου στη θέση του Χρήστου Γκούμα, ο οποίος επισημαίνει:

Ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ευχαρίστησα τόσο το απελθον Διοικητικό Συμβούλιο που κράτησε μέχρι σήμερα τον Σύλλογο Ζωντανό. Όσο και τα Διοικητικά Συμβούλια των Περελθοντων χρόνων αλλά κυρίως τα μέλη που δεν είναι πια μαζί μας που είχαν τοποθετήσει τον σπόρο του Συλλόγου».

Μάλιστα ο κ. Γκούμας προτείνει το εξής: «Επίσης πρότεινα ο Σύλλογος πέραν των τυπικών ετήσιων εκδηλώσεων, οφείλει να δώσει το βροντερό του παρον στο γίγνεσθαι της Αρβανιτιάς και της Πόλης εν γένει, δηλαδή να κινητοποιηθεί προκειμένου να ιδρυθούν Ένας ανεξάρτητος Ενιαίος Φυσιολατρικός Σύλλογος της Πόλης με Ιδρυτική Διακήρυξη και συμμετοχή όλων των υπαρχόντων μικρών Συλλόγων και Ομάδων και ο Σύλλογος των Χειμερινών Κολυμβητών να είναι ένα τμήμα αυτού όπως και οι άλλοι μικροί σύλλογοι για να υψώσουν την φωνή τους ή να επιδοκιμασουν όπου δει με σκοπό και στόχο να σωθούν τα φυσικά κάλη της πόλης που καθημερινά υποβαθμίζονται».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis