home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαFirst Featured

Η επέλαση των Αθηναίων: Πάνω από 19.000 οχήματα προς Πελοπόννησο σε 10 ώρες

Το τέλος του lockdown οδήγησε πολλούς Αθηναίους να επιλέξουν να φύγουν μακριά από την πρωτεύουσα, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, όπως αναμενόταν άλλωστε. Αυτό δείχνουν μέχρι στιγμής τα νούμερα, καθώς σε 38.795 ανέρχονται συνολικά τα οχήματα που εξήλθαν από τις 6:00 έως τις 18:00 από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας, αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής.

Ειδικότερα, από την Ελευσίνα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξήλθαν 19.377 οχήματα και από τις Αφίδνες 19.418. Παράλληλα, από τα ίδια διόδια εισήλθαν 11.243 οχήματα (Ελευσίνα) και 13.970 (Αφίδνες). Η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου διεξάγεται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την Τροχαία.

Οι hot προορισμοί που αναμένεται να ζήσουν και πάλι κάτι από τις στιγμές του παρελθόντος είναι το Ναύπλιο, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, το Λουτράκι και άλλες πολεις κοντά στην Αθήνα. Ήδη έχουν αρχίσει οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία, με την πληρότητα να στην Αργολική πρωτεύουσα να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα ήδη από το πρώτο σαββατοκύριακο του ανοίγματος της τουριστικής αγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι για τις χερσαίες μετακινήσεις από νομό σε νομό υπάρχει σύσταση για τη διενέργεια self test.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button