home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFirst Featured

Όπου φύγει φύγει – «Ζεσταίνουν τις μηχανές» οι Αθηναίοι για Ναύπλιο

Πρώτο Σαββατοκύριακο με την άρση των απαγορεύσεων να τίθεται σε ισχύ και δεν είναι λίγοι αυτοί που ήδη έχουν φροντίσει για τις πρώτες τους εξορμήσεις εκτός νομού, με τις εκδρομές προς κοντινούς προορισμούς να είναι πρώτοι σε προτίμηση για τους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς.

Οι hot προορισμοί που αναμένεται να ζήσουν και πάλι κάτι από τις στιγμές του παρελθόντος είναι το Ναύπλιο, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, το Λουτράκι και άλλες πολεις κοντά στην Αθήνα.

«Αυτό το Σάββατο θα είμαστε πλήρεις», δήλωσε στο Mega η Ράνια Δαγρέ, ιδιοκτήτρια πανσιόν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. «Και τα 6 δωμάτια που διαθέτουμε έκλεισαν ήδη από τις αρχές αυτής της εβδομάδας. Μεγάλο ενδιαφέρον λαμβάνουμε και για τα επόμενα Σαββατοκύριακα αλλά και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Να πω βέβαια, ότι εκτός από το συγκεκριμένο τριήμερο, οι Αθηναίοι που εκδράμουν στο Ναύπλιο κλείνουν κατά βάση μια διανυκτέρευση, για να γλυτώνουν έξοδα. Οι επισκέπτες δηλαδή προσέρχονται Σάββατο πρωί και αποχωρούν Κυριακή μεσημέρι, με τους ιδιοκτήτες να προσπαθούν να τους εξυπηρετήσουν στο κομμάτι ενός ‘αργοπορημένου’ check out, μετά το πατροπαράδοτο 12.00», συνεχίζει.

Η κα Δαγρέ τονίζει πάντως, πως οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωμάτιων, περιμένουν με τη σειρά τους οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουν οι ίδιοι όσον αφορά και τους εαυτούς του και το κομμάτι της αντιμετώπισης του κορωνοϊού – αν θα πρέπει δηλαδή να προβαίνουν σε test και κάθε πότε.

Διαβάστε ακόμα

Για ένα καλό, με βάση τα δεδομένα, Σαββατοκύριακο μίλησε στο Live news η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, επίσης ιδιοκτήτρια δωματίων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Όπως είπε, η πληρότητα της επιχείρησής της γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο είναι στο 60%. «Όλες οι κρατήσεις έγιναν τις τελευταίες τρεις ημέρες. Άρχισε πάντως να υπάρχει κίνηση και το θετικό είναι ότι ήδη προσθέτουμε κρατήσεις για τα επόμενα ΣΚ».

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο MEGA ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου Παναγιώτης Μωραϊτης: «Η εικόνα που έχουμε τουλάχιστον από το πρώτο Σαββατοκύριακο είναι μία μικρή κινητικότητα δεν μπορούμε ακόμα να την χαρακτηρίσουμε έντονη αλλά ξέρετε ότι είναι ακόμα πάρα πάρα πολύ νωρίς».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button