home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Νέος διαγωνισμός για τη λιμνοθάλασσα στο Βιβάρι

Επαναλαμβάνεται ο διαγωνισμός για τη διαχείριση της λιμνοθάλασσας στο Βιβάρι, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου στο Ναύπλιο, όπου προήδρευσε σε συσκέψεις στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Οπως ενημέρωσε ο περιφερειάρχης, στην πιο πάνω απόφαση οδηγήθηκε καθώς διαπιστώθηκαν τυπικά προβλήματα στην προηγούμενη διαδικασία.

Ο περιφερειάρχης στις συσκέψεις που είχε συζήτησε θέματα που αφορούν παρεμβάσεις σε διάφορα πολιτιστικά μνημεία της Αργολίδας, μεταξύ των οποίων οι ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο και ο ναός του Αγίου Ιωάννη στο Αργος τον οποίον ανέγειρε ο Ιωάννης Καποδίστριας, της μονή της Παναγίας Κατακεκρυμμένης στο Αργος κ.α., ενώ συζητήθηκε και η βελτίωση του δρόμου προς το κάστρο στην ακρόπολη του Αργους.

Επίσης, ο Π. Νίκας, που είχε συνάντηση και με αντιπροσωπεία του ΚΤΕΛ Αργολίδας, προήδρευσε σε σύσκεψη με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία εξετάστηκε η πρόοδος στο σύνολο των έργων.

Διαπιστώθηκε η καλή πορεία των έργων όσον αφορά στις υποδομές, αλλά η πορεία των αθλητικών δεν είναι αντίστοιχη και στο πλαίσιο αυτό ο περιφερειάρχης έδωσε οδηγίες για να επιταχυνθούν οι ρυθμοί και να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις.

Οσον αφορά τα αθλητικά έργα, ο Π. Νίκας συζήτησε και για την κατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣ Αργολίδας, σε περιοχή μεταξύ Ναυπλίου και Αργους.

Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο μετά από 15 ημέρες, σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button