home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αδιαφορία δεν σημαίνει χαλαρότητα

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Αδιαφορία δεν σημαίνει χαλαρότητα

Σχεδόν από την μέση της σεζόν και μετά, παρακολουθούμε σχεδόν με θαυμασμό το φαινόμενο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με αρκετά προβλήματα που δεν είναι ακριβώς αγωνιστικά και με ένα ρόστερ μάλλον μέτριο – τηρουμένων πάντα των αναλογιών – έχει καταφέρει να φτάσει κοντά σε όλους σχεδόν τους στόχους της.

Και να είναι φαβορί για ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Σήμερα υποδέχεται την Λέστερ και προφανώς δεν έχει σκοπό να το παίξει “καλή οικοδέσποινα” σε αποδόσεις μέσα από το oddsfooty.com . Στην Ισπανία και στην Μπάρτσα λογικά ετοιμάζουν να χτίσουν από την αρχή μια ομάδα. Γιατί η φετινή βερσιόν απλώς απέτυχε.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΕΒΑΝΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στοπ στο αρνητικό σερί με την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 στην Αλαβές. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’, έκανε την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου για να δεχτεί την ισοφάριση 3 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα. Μπορεί να έχασε την νίκη που κράταγε στα χέρια μέχρι το τέλος, αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι έδειξε και πάλι αντίδραση.

Όχι ότι θα της χρειαστεί μέχρι το τέλος, καθώς έχει διαφορα εννέα βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού και ουσιαστικά έχει ήδη σωθεί. Αλλά το ένα γκολ σε τέσσερα ματς και η συνολικότερη εικόνα που έβγαζε η Λεβάντε ήταν αποκαρδιωτική. Λογικά σήμερα θα παίξει ανοιχτά μη έχοντας κυριολεκτικά τίποτα να χάσει. Με τις γνωστές εδώ και καιρό απουσίες της η αποστολή της. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Τρεις σερί ήττες εντός έδρας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι τίτλου με την Ατλέτικο και ουσιαστικά άφησε στο χορταρι του Καμπ Νου κάθε ελπίδα της για κατάκτηση του φετινού τίτλου. Υποτονική προς κακή σε όλο το πρώτο ημίχρονο, σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς της εστία της Ατλέτικο. Είχε την πρωτοβουλία, πίεσε, αλλά η Ατλέτικο είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους που οδηγούν στην εστία της και απειλήθηκε μόνο στο τέλος, όταν ο Ντεμπελέ δεν μπόρεσε να βρει στόχο σχεδόν εξ επαφής.   

Η ισοπαλία της Ρεάλ την Κυριακή διατήρησε αναλλοίωτες τις ισορροπίες στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο έχει η Ατλέτικο. Εκτός αν στραβοπατήσει. Αλλά και πάλι η Μπάρσα θα πρέπει να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί. Κάτι που δεν έχει κάνει σε καμία περίπτωση φέτος.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στις 13 τελευταίες εξόδους της

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λογικά χαμηλά τόσο το διπλό όσο και η ενασχόληση με τα γκολ. Ακόμα και τα ασιατικά χάντικαπ δείχνουν ασύμφορα. Στοιχειώδη στοιχηματική αξία βρίσκουμε στο ημίχρονο τελικο.

Επιλογή μας το 2/2 (ημίχρονο – τελικό) σε απόδοση 1.66

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ       

Αν και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία – πλην της μαθηματικής και αυτή όχι για πολύ ακόμη – ελπίδα για κατάκτηση του τίτλου, με την απόδοσή της φροντίζει απλώς να καθυστερήσει την στέψη της συμπολίτισσας Σίτι. Και το κάνει και με ανατροπή. Στο ημίχρονο του αγώνα με την Άστον Βίλα ήταν πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο φρόντισε να είναι αυτή που κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και με 3 γκολ να πάρει τη νίκη.

Η ημερομηνία που όλοι στη Γιουνάιτεντ έχουν μαρκάρει είναι αυτή του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ. Και λογικά μέχρι τότε η ενδεκάδα που θα αγωνίζεται θα έχει πολλούς θεωρούμενους αναπληρωματικούς. Ο τραυματισμός – έστω και αν φαίνεται επιπόλαιος – του Μαγκουάιρ έχει ανησυχήσει τον Σόλσκιερ που λογικά θα δοκιμάσει να προστατεύσει όσους μπορεί περισσότερους από τους βασικούς του.   

Στατιστικά Στοιχήματος:  Πέντε νίκες στις έξι πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της.  

ΛΕΣΤΕΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματικά άνευ σχολίου τόσο το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και η εικόνα της. Κατόρθωσε, γιατί προφανώς περί κατορθώματος πρόκειται να χάσει από αυτή την Νιουκάστλ με 2-4. Και μάλιστα μπόρεσε να πετύχει τα γκολ στο τελευταίο 10λεπτό όταν οι παίκτες της Νιουκαστλ είχαν ήδη αρχίσει να δείχνουν σημάδια κόπωσης και χαλάρωσης.

Έτσι έχασε την 3η θέση και αν στις υπόλοιπες αγωνιστικές δείξει τα ίδια σημάδια χαλάρωσης και παραίτησης που έδειξε και στον αγώνα με την Νιουκαστλ, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσει να κρατήσει και την 4η θέση. Και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να συνέλθει άμεσα, καθώς η Γιουνάιτεντ δεν φημίζεται για τα δώρα που κάνει. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί G/G εκτός έδρας. .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μάντσεστερ δεν θα χαριστεί με όποιους ποδοσφαιριστές και αν αγωνιστεί. Η Λέστερ από την πλευρά της δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες, οπότε θα πρέπει να επιτεθεί. Οι άμυνες και των δύο δεν εμπνέουν.

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.75

Παρακολουθήστε ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, κ.α και δείτε όλο το πρόγραμμα στο sportstreaming24 (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis