home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Περιφέρεια: 23.175,60 € για ψηφιακή προβολή 89 επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών

Έκθεση FOOD EXPO Digital

Μεγάλο μέρος του κόστους για τη συμμετοχή σε B2B πλατφόρμα 89 επιχειρήσεων και παραγωγών της Πελοποννήσου, πληρώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το υπόλοιπο του κόστους θα πληρώσουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα ανατέθηκε στη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης FOOD EXPO DIGITAL 2021, η μέριμνα για την συμμετοχή στην Β2Β Platform των επιχειρήσεων που δήλωσαν συμμετοχή κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης. Στόχος είναι η προβολή στην ψηφιακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και των Επιχειρήσεων – Παραγωγών της οικείας Περιφέρειας καθώς και η σύναψη προκαθορισμένων διαδικτυακών συναντήσεων με αγοραστές Τροφίμων και Ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το συνολικό κόστος της δράσης για τη συμμετοχή 89 Επιχειρήσεων – Εκθετών είναι είκοσι έξι χιλιάδες επτακόσια ευρώ (26.700,00€), πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι ανέρχεται στο συνολικό ποσό των τριάντα τριών χιλιάδων εκατόν οχτώ ευρώ (33.108,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το ποσό των είκοσι τριών χιλιάδων εκατόν εβδομήντα πέντε ευρώ και εξήντα λεπτών (23.175,60 €), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ποσό που αντιστοιχεί στο 70% του συνολικού ποσού συμμετοχής. Το υπόλοιπο ποσό των εννέα χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα δύο ευρώ και σαράντα λεπτών (9.932,40 €) που αφορά στο 30%, θα πληρωθεί αναλογικά από τις 89 Επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο ψηφιακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συμμετοχή

Η ανάθεση υπηρεσιών στον αναφερόμενο ανάδοχο περιλαμβάνει τις παρακάτω υποχρεώσεις:

Συμμετοχή στην Β2Β Platform, μέσω του ψηφιακού περιπτέρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, 89 επιχειρήσεων που δήλωσαν συμμετοχή κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης.

Προβολή στην ψηφιακή πλατφόρμα τόσο της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και των Επιχειρήσεων – Παραγωγών από την οικεία Περιφέρεια.

Σύναψη προκαθορισμένων διαδικτυακών συναντήσεων με αγοραστές Τροφίμων και Ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ψηφιακή έκθεση

Η FOOD EXPO Digital, θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας στις 14 με 18 Ιουνίου 2021. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη ψηφιακή έκθεση, με κόστος €500.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η διοργανώτρια εταιρεία, η πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της FOOD EXPO 2021 με χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές τροφίμων & ποτών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε εγχώριους και διεθνείς food traders. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών και ξένων προϊόντων και υπηρεσιών συγκεντρωμένα σε μια digital πλατφόρμα και θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες με τους εκθέτες, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της FOOD EXPO 2021. Το ενδιαφέρον για online ραντεβού θα είναι αυξημένο, καθώς Έλληνες και ξένοι αγοραστές αναμένεται να πραγματοποιήσουν 15.000 video calls με τους εκθέτες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis