home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ανάσες ελευθερίας στις οργανωμένες παραλίες

Μικρές ανάσες ελευθερίας με την επανεκκίνηση ολοένα και περισσότερων δραστηριοτήτων, αρχής γενομένης από χθες με το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών, βιώνουν οι πολίτες της Αργολίδας, με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, ιδίως του Σαββάτου.

Κυρίως το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου 8/5 πολλοί ηταν οι λουόμενοι που κατέφυγαν σε Αρβανιτιά, Καραθώνα και σε άλλες οργανωμένες ή μη παραλίες, όπου λειτούργησαν όσες επιχειρήσεις πρόλαβαν να στήσουν ξαπλώστρες και ομπρέλες, με συγκεκριμένα μέτρα και περιορισμούς.

Στην Αρβανιτιά που σήμερα ήταν πιο ήσυχη, οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να έιναι όλα έτοιμα τις επόμενες ημέρες, σε ότι αφορά το οργανωμένο κομμάτι της παραλίας. Ο ήχος από τα μηχανήματα έργου αντηχεί στα αυτιά των λουόμενων που σταδιακά θα αρχίσουν να απολαμβάνουν ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες, αν όλα πάνε καλά με τη διασπορά του κορωνοϊού τους θερινούς μήνες.

Χαμός στην Αττική και προκρατήσεις στα beach bar

Το πρώτο «ελεύθερο» Σαββατοκύριακο με ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bar, καφέ και ταβέρνες δίπλα στο κύμα ήταν ιδιαίτερα πολύβουο στις παραλίες της Αττικής, όπως αναμενόταν. Μάλιστα, η προσέλευση ήταν τέτοια που όπως έχει γίνει γνωστό, υπάρχουν περιπτώσεις όπου λουόμενοι έκαναν κράτηση στα beach bar ακόμα και για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Από τις 15 Μαΐου και έπειτα όπου θα επιτραπούν οι υπερτοπικές μετακινήσεις θα αρχίσει να ζωντανεύει και η επαρχία, ιδίως οι προορισμοί που είναι κοντά στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων και το Ναύπλιο, που μέχρι τότε θα πρέπει να είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια τους λουόμενους.

Πώς λειτουργούν οι οργανωμένες πλαζ

Οι ομπρέλες μεταξύ τους θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 4 μέτρα, σε κάθε ομπρέλα έχουν τοποθετηθεί δύο ξαπλώστρες,

Οι ξαπλώστρες θα απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης και μπορούν να γίνουν περισσότερες μόνο εάν πρόκειται για οικογένειες

Για τους εργαζόμενους θα είναι υποχρεωτικά τα self test ενώ όπως και στα καταστήματα εστίασης απαγορεύεται η μουσική καθώς και οι όρθιοι στα beach bar.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis