Home design
home design

Αρχαία θαύματα με την Holland America στο Ναύπλιο

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Αρχαία θαύματα με την Holland America στο Ναύπλιο
Κρουαζιερόπλοιο Ναύπλιο

Έγκριση για την επανεκκίνηση προγραμμάτων κρουαζιέρας από τον Πειραιά έλαβε η Holland America η οποία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Ελληνική κυβέρνηση. Μεταξύ των λιμανιών που θα πιάσουν κρουαζιερόπλοια της εταιρείας συγκαταλέγεται και το Ναύπλιο.

Η εταιρία ξεκινά τον Αύγουστο με τέσσερις αναχωρήσεις από τον Πειραιά με το κρουαζιερόπλοιο Eurodam. Οι κρατήσεις για τις επταήμερες αυτές κρουαζιέρες ανοίγουν σήμερα, 6 Μαϊου.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο με τίτλο «Idyllic Greek Isles» αναχωρεί στις 15 και 29 Αυγούστου και περιλαμβάνει στάσεις στο Κότορ, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Το δρομολόγιο «Ancient Wonders» αναχωρεί στις 22 Αυγούστου και περιλαμβάνει στάσει στην Χάιφα, στο Ναύπλιο, στη Μύκονο και στη Ρόδο. Οι δύο κρουαζιέρες μπορούν να συνδυαστούν στο πακέτο «Collectors’ Voyage» δεκατεσσάρων ημερών.

Παράλληλα, στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά, επίσης από τον Πειραιά, η επταήμερη κρουαζιέρα «Adriatic Allure» με προσεγγίσεις στη Βενετία, στη Μύκονο, στο Κατάκολο, στα Χανιά και στους Αγίους Σαράντα.

Το Eurodam πρόκειται να πραγματοποιήσει περισσότερα δρομολόγια στη Μεσόγειο τα οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες εβδομάδες και θα περιλαμβάνουν λιμάνια της Ιταλίας και της Ελλάδας. Στα μέσα Νοεμβρίου, το Eurodam θα επιστρέψει στις ΗΠΑ όπου θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Καραϊβική.

Τα ελληνικά νησιά υποδέχονται τα πλοία της Holland America εδώ και πολλά χρόνια, και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε προκειμένου να υποδεχθούμε και πάλι την εταιρία κρουαζιέρας αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης. Είμαστε σίγουροι, είπε, ότι όλοι οι επισκέπτες της Ελλάδας θα αποκτήσουν και πάλι μοναδικές εμπειρίες στους όμορφους προορισμούς μας και θα απολαύσουν πλήρως την πλούσια ιστορία μας, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της χώρας μας.

Οι κρουαζιέρες με αναχώρηση την Ελλάδα είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις εγκεκριμένου εμβολίου τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας και έχουν αποδεικτικό του εμβολιασμού τους. Παράλληλα, στις κρουαζιέρες εφαρμόζονται πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας της εταιρίας αλλά και των λιμένων όπου θα γίνουν προσεγγίσεις.

Οι τιμές του πακέτου «Have it All» για τις επταήμερες κρουαζιέρες ξεκινούν από 1.999 δολάρια το άτομο και περιλαμβάνουν μια εκδρομή ξηράς, πακέτο ποτών, διατροφή και Wi-Fi, ενώ το πακέτο Cruise-only ξεκινά από 1.649 δολάρια το άτομο.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis