home design 800x400
home design 1170Χ320

Νοικοκυρές σε απόγνωση στο Άργος!

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Νοικοκυρές σε απόγνωση στο Άργος!

Συνεχείς διακοπές ρεύματος σημειώνονται από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο δυτικό τμήμα της πόλης του Άργους. Η πρώτη διακοπή έγινε στις 6 το απόγευμα και από τότε το ρεύμα επανερχόταν για μερικά λεπτά. Υπήρξαν περιοχές που μέχρι τις 7:30 είχαν υποστεί τουλάχιστον πέντε διακοπές.

Η ηλεκτροδότηση μία κόβεται, μία επανέρχεται με τον ΔΕΔΔΗΕ να εργάζεται για την επιδιόρθωση της βλάβης, χωρίς να έχει γνωστό πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση.

Η διακοπή συνέβη σε μία ώρα όπου τα νοικοκυριά ετοίμαζαν φαγητό για το γιορτινό τραπέζι της Ανάστασης, προκαλώντας αναστάτωση στις νοικοκυρές που έμειναν με τα κατσαρόλια και τα ταψιά στο χέρι!

Οργή επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για βλάβες που προκλήθηκαν σε ηλεκτρικές συσκευές. Οι νοικοκυρές είναι σε απόγνωση, καθώς δεν ξέρουν αν και τι θα ταΐσουν την οικογένεια το βράδυ της Ανάστασης.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν την προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης, με την ελπίδα αυτό να γίνει πριν το «Χριστός Ανέστη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis