home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: High tech Μπούρτζι από το καλοκαίρι

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Ναύπλιο: High tech Μπούρτζι από το καλοκαίρι

High tech εφαρμογές θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες της καστρονησίδας Μπούρτζι στο Ναύπλιο, μετά και την πόντιση του καλωδίου ρεύματος από ειδικό κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία έγινε χθες 16 Απριλίου. Εκτός από ηλεκτρικό ρεύμα το εμβληματικό μνημείο της πόλης θα αποκτήσει και ίντερνετ, μέσω οπτικής ίνας, η οποία τοποθετήθηκε.

Οι εργασίες για την αποκατάσταση και ανάδειξη του Φρουρίου το οποίο παραμένει για πολλά χρόνια κλειστό, συνεχίζονται με τις σκαλωσιές να έχουν αφαιρεθεί.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου από το Ναύπλιο όπου βρέθηκε χθες, το Μπούρτζι θα ανοίξει τις πύλες του μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως εκθεσιακό κέντρο, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο για τους επισκέπτες, καθώς και ψηφιακές εφαρμογές, κάτι που δεν είχε προβλεφθεί στην αρχή, όμως κρίθηκε ως αναγκαία προσθήκη.

Αρχές Μαρτίου 2021 η ΔΕΥΑΝ ολοκλήρωσε το έργο της υδροδότησης και αποχέτευσης της καστρονησίδας. Χθες ξεκίνησε το έργο της ηλεκτροδότησης αλλά και της παροχής ίντερνετ.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ !!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis