home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Ερμιόνη έβαλε την πασχαλινή της φορεσιά (Pics)

Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και στην Κοινότητα Ερμιόνης είναι διάχυτη η Πασχαλινή ατμόσφαιρα, δημιουργώντας μία ευχάριστη και αισιόδοξη νότα, με σκοπό να «ελαφρύνει» το πρωτόγνωρο κλίμα που επικρατεί λόγω της πανδημίας.

Ήδη οι δρόμοι της Ερμιόνης, έβαλαν τα «πασχαλινά τους» προμηνύοντας έτσι το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Ο στολισμός ενισχύει το εορταστικό κλίμα και τονώνει την αισιοδοξία των δημοτών, σε μια περίοδο που το γκρίζο κυριαρχεί στην καθημερινότητα όλων μας. Οι παραστάσεις που επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν σε όλα τα σημεία της Ερμιόνης, είναι κατασκευές από ξύλο τις οποίες επιμελήθηκε με την καθοδήγηση της κοινότητας, το «νέο αίμα» της Ερμιόνης με μεράκι και αγάπη. Έφηβοι, κορίτσια και αγόρια, που θέλοντας να δείξουν έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο τους, δημιούργησαν και έβαψαν τις κατασκευές, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους για να «ντύσουν» την Ερμιόνη με την Πασχαλινή της φορεσιά.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δαμιανός Κουτούβαλης:

«Νιώθω ευγνώμων αλλά και ιδιαίτερα συγκινημένος που αυτά τα παιδιά ανταποκρινόμενα στο κάλεσμά μου, αποδείχθηκαν οι καλύτεροι βοηθοί ώστε να επιτευχθεί το εορταστικό αποτέλεσμα που προέκυψε. Επίσης αρωγοί στην όλη προσπάθεια στάθηκαν και δημότες και επαγγελματίες προσφέροντας την προσωπική τους εργασία και τον εξοπλισμό τους για ότι απαιτήθηκε.

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας βρίσκεται πάντα στην διάθεση των Προέδρων των Κοινοτήτων, ώστε να καλύπτονται στο μέτρο του δυνατού και αρμοδιοτήτων του, οι απαιτήσεις και οι εργασίες που προκύπτουν.

Ευχαριστώ θερμά τους μικρούς τεχνίτες μας, τους δημότες και τους χορηγούς, οι οποίοι εθελοντικά συνέβαλαν στην κατασκευή και τοποθέτηση των Πασχαλινών διακοσμήσεων της Ερμιόνης και με τις αγνές τους και ανιδιοτελείς προθέσεις επιτεύχθηκε ο στόχος μας.

Γιάννης Λίτσας, Αργυρούλα Νάκου, Μαργαρίτα Μάντζου, Βασιλιάνα Μάντζου, Αγγελική Κουλουριώτη, Στεφανία Σάββα, Άννα Κουτούβαλη, Αλεξάνδρα Καλογήρου, Κωνσταντίνος Παναγιωτακόπουλος, Κατερίνα Νικολαϊδη, Σταυρούλα Μερτύρη, Θανάσης Μαύρος, Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Κουτούβαλης.

Καλή Ανάσταση, με Υγεία, Αισιοδοξία και Ευημερία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis