home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚορινθίαΑρκαδίαΜεσσηνίαΑυτοδιοίκησηΛακωνία

Αυτό είναι το νέο τουριστικό site της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το ανανεωμένο τουριστικό site της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάστηκε σε Συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου, στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μίλησε για το νέο site, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ευχάριστη δομή, το περιεχόμενο, τη δυναμική παρουσίαση του πολύπλευρου τόπου μας και την ανάδειξη, μέσα από την περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, του πολιτιστικού πλούτου, του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας της μεσογειακής διατροφής.

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι η αιχμή του δόρατος της τουριστικής Ελλάδος”, τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Στη συνέχεια, ο Π.Νίκας ευχαρίστησε την ομάδα που εργάστηκε στο πλαίσιο της επικαιροποίησης της ιστοσελίδας και κατέληξε: “Είμαστε χαμηλά ανάλογα με τις δυνατότητές μας και πρέπει να θέτουμε συνέχεια υψηλότερους στόχους για να φτάσουμε την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει”.

Το λόγο έλαβε, ακολούθως, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης ‘Αννα Καλογεροπούλου, η οποία ανέφερε πως η αναβάθμιση της τουριστικής ιστοσελίδας θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους δυνητικούς επισκέπτες και θα ισχυροποιήσει την εικόνα του προορισμού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button