home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Πασχαλινός μποναμάς για 38 οικογένειες

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η Αλληλεγγύη» πιστός πάντα στις βασικές αρχές βοήθειας, προσφοράς και αλληλεγγύης που πρεσβεύει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον ασθενή, στον ευπαθή ασθενή και στις ομάδες που νοσούν από καρκίνο και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Για το λόγο αυτό και ενόψει της εορτής του Πάσχα, οργάνωσε την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου αυτά να διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες ασθενών του Συλλόγου. Την Πέμπτη 22 Απριλίου ολοκληρώθηκε η διανομή πακέτων με είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, σε 38 άπορες οικογένειες ασθενών.

«Για άλλη μια φορά η έμπρακτη αγάπη που δεχτήκαμε έγινε μια τεράστια αγκαλιά φροντίδας, ασφάλειας και συμπάθειας προς τον ασθενή που παλεύει, αγωνίζεται και προχωρά. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του ανθρώπου, κάνοντας πράξη την συμπαράσταση, την αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας . Δεν είναι μόνο εθελοντισμός ή φιλανθρωπία. Είναι κυρίως συνεισφορά προς αλλήλους και λαμβάνει χώρα μεταξύ ίσων και χωρίς ταμπέλες και διαχωρισμούς, ανθρώπων», επισημαίνουν μεταξύ άλλων τα μέλη του συλλόγου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis