home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

ΔΕΥΑ Ερμιονίδας: Οι λογαριασμοί θα βγαίνουν στην ώρα τους

Ένα μπάχαλο με τους λογαριασμούς νερού της ΔΕΥΑΕΡ περιέγραψε ο δημοτικός σύμβουλος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου. Ο επικεφαλής της ΠΡΟΣΥΕΡ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις στις περιοχές του Κρανιδίου, της Ερμιόνης και του Πορτοχελίου και ζήτησε μεγαλύτερη σοβαρότητα και συνέπεια κατά την έκδοσή τους.

Φυσικά η τοποθέτηση αυτή δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ερμιονίδας Γιώργος Τσεγκή, ο οποίος παραδέχεται πως τα παλιότερα χρόνια υπήρχαν καθυστερήσεις στην έκδοση των λογαριασμών, κάτι που υπόσχεται πως από εδώ και στο εξής θα γίνεται στην ώρα του.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ:

«Ο κ. Λάμπρου τολμάει να θέσει θέμα σχετικά με την έκδοση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΕΡ, σήμερα που 8 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης της περιόδου 2011-2014, χωρίς να φταίνε σε τίποτα, παραπέμπονται με Βούλευμα για να δικαστούν στο ακροατήριο του Δικαστηρίου σε βαθμό κακουργήματος για την μη έκδοση και αποστολή λογαριασμών ύδρευσης στους καταναλωτές της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης.

Μιλάει αυτός που σήμερα δεν τολμάει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, αφού την δημοτική περίοδο 2011-2014 ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας και ουδέποτε έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση την απόφαση του τότε Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ σχετικά με την έκδοση και την αποστολή των λογαριασμών ύδρευσης στους καταναλωτές της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης.

Είναι γνωστό πως οι λογαριασμοί ύδρευσης αποστέλλονταν πάντα με μεγάλη χρονική καθυστέρηση στους καταναλωτές.

Η παρούσα Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ μέσα στα πλαίσια του γενικού νοικοκυρέματος της Επιχείρησης εφαρμόζει την έκδοση και αποστολή των λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης στην ώρα τους σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.

Με την συνδρομή και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ερμιονίδας, εκπονήθηκε πρόγραμμα μετρήσεων, έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών της ΔΕΥΑΕΡ σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να υπάρξει μια κανονικότητα από εδώ και στο εξής.

Επίσης προς διευκόλυνση των καταναλωτών, θα προβλεφθούν ρυθμίσεις πληρωμών σε πάρα πολλές δόσεις χωρίς καμία προκαταβολή και επιβάρυνση, ενώ όπου υπάρχουν λάθη διορθώνονται άμεσα.

Στην Κοινότητα Πορτοχελίου θα σταλούν τρεις διαφορετικοί λογαριασμοί για τρία τετράμηνα, των οποίων η εξόφληση λήγει σε διαφορετικό χρόνο, με τον τελευταίο λογαριασμό να λήγει τον Ιούλιο του 2021.

Έτσι σε καμία περίπτωση δεν καλούνται οι δημότες καταναλωτές να πληρώσουν συγκεντρωτικά την κατανάλωση του νερού ενός έτους, εφόσον θα έχουν την δυνατότητα πληρωμής σε πάρα πολλές δόσεις χωρίς καμία προκαταβολή και επιβάρυνση.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΕΡ συνεχίζουν με επιμονή την προσπάθεια του νοικοκυρέματος και της εξυγίανσης της Επιχείρησης, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων αγαθών και υπηρεσιών προς τους Δημότες της Ερμιονίδας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button