home design 800x400
home design 1170Χ320

Ανοιξιάτικες βουτιές στο Ναύπλιο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ανοιξιάτικες βουτιές στο Ναύπλιο
Κολυμβητήριο Ναυπλίου

Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του το Δημοτικό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου «Κώστας Γκούβερης» σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και τα πρωτόκολλα. Χτες, ο Δήμος Ναυπλιέων πραγματοποίησε δωρεάν τεστ κορωνοϊού για όλους τους αθλητές των σωματείων του κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο, στο Ναύπλιο. Τα τεστ θα επαναλαμβάνονται κάθε βδομάδα.
Προς το παρόν δύνανται να προπονούνται οι αθλητές με δελτίο της οικείας Ομοσπονδίας, γεννηθέντες το 2008 και μεγαλύτεροι, οι αθλητές αγωνιστικών τμημάτων σωματείων Master εφόσον στην περίπτωση αυτή η αγωνιστική ιδιότητα πιστοποιείται με τη συμμετοχή τουλάχιστον σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Master τα τελευταία δύο έτη (2019, 2020) και οι υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών.
Επίσης, η κολύμβηση επιτρέπεται για θεραπευτική άσκηση, από αθλούμενους και από τους συνοδούς τους, εφόσον έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας.
Προϋπόθεση χρήσης του κολυμβητηρίου, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου για COVID-19.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σκέψη ότι οι Αθλητές για λόγους υγιεινής και προστασίας από τον Κορωνοϊό δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια και θα προσέρχονται με το μπουρνούζι τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis