Σάββατο, Μάι 8, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΟικονομίαΒαριά πρόστιμα για Σούπερ Μάρκετ και ζαχαροπλαστεία σε Ναύπλιο, Αγ. Τριάδα και...

Βαριά πρόστιμα για Σούπερ Μάρκετ και ζαχαροπλαστεία σε Ναύπλιο, Αγ. Τριάδα και Ερμιόνη

4.000,00 ευρώ για άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο

Σχετικά

Περισσότερα

Εντατικούς ελέγχους συνεχίζει το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας σε επιχειρήσεις της Αργολίδας, με την επιβολή προστίμων σε όσους δεν συμμορφώνονται σε όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Βαρύ πρόστιμο 4.000,00 ευρώ επιβλήθηκε σε Σούπερ Μάρκετ στην Αγία Τριάδα, όταν οι υπάλληλοι του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, διαπίστωσαν τη μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς προϊόντων.

Άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο

Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο στο Σούπερ Μάρκετ διαπιστώθηκε η ύπαρξη διαφορετικής τιμής πώλησης σε «Γλυκαντικό σε σκόνη» των 25gr. Στην πινακίδα που βρισκόταν στο ράφι έγραφε 2,15 € και στο ταμείο 2,69€

Επίσης σε εμφιαλωμένο νερό των 12×500 ml, στην πινακίδα που βρισκόταν στο ράφι έγραφε 2,50 € και στο ταμείο 2,70€.

Στο ίδιο Σούπερ Μάρκετ διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς προϊόντων.

Και ζαχαροπλαστεία

Βαρύ πρόστιμο 4.000,00 ευρώ επιβλήθηκε και σε ζαχαροπλαστείο στην Ερμιόνη. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τα αρμόδια όργανα του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Π.Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε τέσσερις κωδικούς προϊόντων.

Τέλος πρόστιμο 1.000,00 ευρώ επιβλήθηκε σε ζαχαροπλαστείο στο Ναύπλιο, όταν διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε έναν κωδικό προϊόντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design