home design 800x400
home design 1170Χ320

Κόρινθος: Μετά τα δαγκώματα οι φόλες κατά των αδέσποτων

Αντιμέτωποι με ένα αποκρουστικό θέαμα ήρθαν σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου οι κάτοικοι της περιοχής Συνοικισμού στην Κόρινθο καθώς στην κεντρική πλατεία τους βρέθηκαν τέσσερα πτώματα σκύλων κι ένα ακόμη ζώο που χαροπάλευε.

Το γεγονός ήρθε σε συνέχεια του αποτρόπαιου περιστατικού πριν λίγες μέρες όταν στην ανωτέρω πλατεία ένα αδέσποτο σκυλί δάγκωσε στο πρόσωπο ένα 8χρονο παιδί.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, όπως φαίνεται και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ του klife.gr κάποιος αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Ο άγνωστος βάζοντας φόλες παντού κατάφερε να σκοτώσει το σκυλί που προκάλεσε τον τραυματισμό του παιδιού, οδηγώντας όμως σε μαρτυρικό θάνατο άλλα τρία ζώα. Ένα ακόμη ζώο κατάφερε να σωθεί τελικά, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση φιλόζωων της περιοχής.

Ο αδέσποτος σκύλος που σώθηκε

Αξίζει να αναφερθεί, ότι χθες το πρωί, Πέμπτη 15 Απριλίου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Just Radio 96.4 και στον Αντώνη Σουκαρά, τόνισε πως είναι υποχρεωμένος να καλέσει εκπαιδευτή για να αποφανθεί σχετικά με την τύχη του σκυλιού. Στην άποψη αυτή εναντιώθηκαν φιλόζωοι, αναφέροντας ότι με βάση τη νομοθεσία θα πρέπει να προηγηθεί συνεδρίαση της 5μελους επιτροπής, κάτι που δεν συνέβη. Στο σημείο όπου βρέθηκαν τα νεκρά σκυλιά, βρέθηκε και ο κ. Καρασάββας, ο οποίος δήλωσε ανήσυχος για την εικόνα της κοινωνίας με τέτοιες πρακτικές, ενώ για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κορινθίων με τα αδέσποτα ζώα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis