Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΚουτσοπόδι: Είχαν αφήσει το ρέμα στο έλεος του θεού

Κουτσοπόδι: Είχαν αφήσει το ρέμα στο έλεος του θεού

Πολύ δουλειά για τα μηχανήματα έργου της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, καθώς ρέματα είχαν να καθαριστούν επί σειρά ετών.

Σχετικά

Περισσότερα

Συνεχίζεται η προσπάθεια να καθαριστεί το σύνολο των ρεμάτων στην Αργολίδα. Σήμερα τελείωσαν τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας τις εργασίες καθαρισμού στο ρέμα Μπορσίτη στο Κουτσοπόδι, που το είχαν αφήσει στο έλεος του θεού, καθώς δεν είχε καθαριστεί εδώ και πολλά χρόνια, όπως είπε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Στάμος.

Ήδη από αύριο θα συνεχιστούν οι εργασίες βορειότερα προς τα Φίχτια που μάλιστα είχαν σημειωθεί και πυρκαγιές στο ρέμα πέρυσι.

«Είμαστε πιστοί στη δέσμευσή μας ότι θα εργαζόμαστε με συγκεκριμένο πρόγραμμα όλη τη χρονιά ώστε να προστατεύουμε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας από θεομηνίες και πυρκαγιές» επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, που επιθεώρησε ο ίδιος σήμερα τις εργασίες.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΨΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΙΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!!

  2. ΡΕ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΨΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΙΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design