home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιατί ο Πανναυπλιακός «αδειάζει» τον Λαμπρόπουλο

Παναυπλιακός

Τα όσα έγραψε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με την κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Ναυπλίου διαψεύδει με ανακοίνωσή του ο Πανναυπλιακός. Όπως είχε επισημάνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαμπρόπουλος, απευθυνόμενος προς το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο «θα έπρεπε ήδη να έχετε επιμεληθεί ώστε ο χλοοτάπητας του κεντρικού Σταδίου μας να είναι σε κατάσταση άριστη αφού η ομάδα του Πανναυπλιακού ξεκίνησε ήδη το πρωτάθλημα και αγωνίστηκε σε άθλιο αγωνιστικό χώρο λόγω βλάβης του συστήματος ποτισμού».

Ο Πανναυπλιακός τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το γήπεδο της πόλης και ζητά να μην εμπλέκουν το σύλλογο σε πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση του Β. Λαμπρόπουλου αφορούσε κατά κύριο λόγο τα βέλη παράταξης Κωστούρου σχετικά με τη ψήφιση της χρηματοδότησης για το γήπεδο στο Νταμάρι.

Η απάντηση του Πανναυπλιακού:

«Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να εμπλακούμε σε πολιτικές αντιπαραθέσεις και δεν επιτρέπουμε να χρησιμοποιείται το όνομα του Παναυπλιακού μας από οποιονδήποτε συμμετέχει σε αυτές.
Η ιστορία και το όνομα της ομάδας μας πρέπει να γίνεται σεβαστό απ´ όλους.

Επίσης θέλουμε να αναφέρουμε ότι η συνεργασία της Διοίκησης μας με αυτή του ΔΟΠΠΑΤ είναι άριστη και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου στον οποίο προπονείται και αγωνίζεται η ομάδα μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis