Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΑθλητισμόςΓιατί ο Πανναυπλιακός «αδειάζει» τον Λαμπρόπουλο

Γιατί ο Πανναυπλιακός «αδειάζει» τον Λαμπρόπουλο

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το ΔΑΚ Ναυπλίου, δηλώνει ο ποδοσφαιρικός σύλλογος και ζητά να μην εμπλέκουν το όνομά του σε πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Σχετικά

Περισσότερα

Τα όσα έγραψε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με την κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Ναυπλίου διαψεύδει με ανακοίνωσή του ο Πανναυπλιακός. Όπως είχε επισημάνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαμπρόπουλος, απευθυνόμενος προς το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο «θα έπρεπε ήδη να έχετε επιμεληθεί ώστε ο χλοοτάπητας του κεντρικού Σταδίου μας να είναι σε κατάσταση άριστη αφού η ομάδα του Πανναυπλιακού ξεκίνησε ήδη το πρωτάθλημα και αγωνίστηκε σε άθλιο αγωνιστικό χώρο λόγω βλάβης του συστήματος ποτισμού».

Ο Πανναυπλιακός τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το γήπεδο της πόλης και ζητά να μην εμπλέκουν το σύλλογο σε πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση του Β. Λαμπρόπουλου αφορούσε κατά κύριο λόγο τα βέλη παράταξης Κωστούρου σχετικά με τη ψήφιση της χρηματοδότησης για το γήπεδο στο Νταμάρι.

Η απάντηση του Πανναυπλιακού:

«Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να εμπλακούμε σε πολιτικές αντιπαραθέσεις και δεν επιτρέπουμε να χρησιμοποιείται το όνομα του Παναυπλιακού μας από οποιονδήποτε συμμετέχει σε αυτές.
Η ιστορία και το όνομα της ομάδας μας πρέπει να γίνεται σεβαστό απ´ όλους.

Επίσης θέλουμε να αναφέρουμε ότι η συνεργασία της Διοίκησης μας με αυτή του ΔΟΠΠΑΤ είναι άριστη και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου στον οποίο προπονείται και αγωνίζεται η ομάδα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια