home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άσφαλτος για χάρη του Κολοκοτρώνη

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άσφαλτος για χάρη του Κολοκοτρώνη

Έπρεπε να περάσουν 199 χρόνια από τη μάχη των Δερβενακίων και 200 από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης για να πέσουν τα απαιτούμενα κυβικά ασφάλτου στο χωματόδρομο που οδηγεί στον αδριάντα του Γέρου του Μοριά, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Τάσος Γκιολής, που βρέθηκε χθες 6 Απριλίου, στην περιοχή με αφορμή τις εργασίες ασφαλτόστρωσης τόνισε σε δηλώσεις του:

«Ως Περιφερειακή Αρχή πιστεύουμε στις αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού και κρίνουμε σκόπιμο να επενδύσουμε στην ανάδειξη του Πολιτισμού, προκειμένου να αποδοθεί η δέουσα τιμή στους ήρωες-πρωταγωνιστές της επανάστασης. Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας της περιοχής, η αύξηση της επισκεψιμότητας και η παραμονή των νέων στα χωριά μας».

Επιπλέον, ο κ. Γκιολής ανέφερε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα είναι αρωγός στο έργο της Κοινότητας, ενώ ο Πρόεδρος του χωριού, Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, τον κ. Γκιολή και γενικότερα την Περιφερειακή Αρχή για τη συμβολή τους στο έργο και την άριστη συνεργασία Περιφέρειας-Κοινότητας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis