home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τραγωδία στην Kυπαρισσία: Φονικό για φουσκωμένο λογαριασμό τηλεφωνίας

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Μεγαλόπολη

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα, Τετάρτη 7/4 το μεσημέρι στην Κυπαρισσία όταν ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος λαχειοπώλης, μπήκε μέσα σε μαγαζί πώλησης ειδών τεχνολογίας, που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, και είχε λεκτική διένεξη με τον ιδιοκτήτη, με αφορμή μεγάλους λογαριασμούς που καλείτο να πληρώσει.

Προηγουμένως, είχε προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα τηλεφωνικά ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό γεγονός που εξόργισε τον δράστη, τον οδήγησε σε μαγαζί μεγάλης κινητής τηλεφωνίας όπου διαπληκτίστηκε με τον άτυχο υπάλληλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα, πήγε στο σπίτι του και στη συνέχεια επέστρεψε στο μαγαζί κρατώντας ένα περίστροφο, με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο άνδρα στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα τελικά κατέληξε.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετακόμισε τα τελευταία πέντε χρόνια στην Κυπαρισσία από την Καλαμάτα όπου διέμενε, όταν συνταξιοδοτήθηκε μαζί με τη γυναικά του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis