home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνία

Τραγωδία στην Kυπαρισσία: Φονικό για φουσκωμένο λογαριασμό τηλεφωνίας

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα, Τετάρτη 7/4 το μεσημέρι στην Κυπαρισσία όταν ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος λαχειοπώλης, μπήκε μέσα σε μαγαζί πώλησης ειδών τεχνολογίας, που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, και είχε λεκτική διένεξη με τον ιδιοκτήτη, με αφορμή μεγάλους λογαριασμούς που καλείτο να πληρώσει.

Προηγουμένως, είχε προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα τηλεφωνικά ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό γεγονός που εξόργισε τον δράστη, τον οδήγησε σε μαγαζί μεγάλης κινητής τηλεφωνίας όπου διαπληκτίστηκε με τον άτυχο υπάλληλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα, πήγε στο σπίτι του και στη συνέχεια επέστρεψε στο μαγαζί κρατώντας ένα περίστροφο, με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο άνδρα στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα τελικά κατέληξε.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετακόμισε τα τελευταία πέντε χρόνια στην Κυπαρισσία από την Καλαμάτα όπου διέμενε, όταν συνταξιοδοτήθηκε μαζί με τη γυναικά του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button