home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Αθλητισμός

Ηρωικός Διομήδης ανάγκασε σε ισοπαλία την ΑΕΚ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους (27-27) στο κλειστό της Νέας Κίου για την 10η αγωνιστική της Handball Premier του 1ου ομίλου. Στην επιστροφή των γηπεδούχων στην ενεργό δράση μετά από έξι ολόκληρους μήνες, η «Ένωση» αν και βρέθηκε να προηγείται με +6 (3-9), έπεσε θύμα έκπληξης στη συνέχεια, αφού οι «Λύκοι» ανέβασαν ρυθμό και μάζεψαν την διαφορά με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά, όμως με μπροστάρηδες τους Μπόσκο και Χόγκας ο Διομήδης έφτασε στο +3 (22-19), 10’ πριν την λήξη. Η ομάδα του Δημητρούλια αντέδρασε, ισοφάρισε σε 27-27, ενώ ο Παπαντωνόπουλος έγινε ο ήρωας του αγώνα καθώς απέκρουσε πέναλτι του Τζηρά, με έξι δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι.

Διομήδης Άργους – ΑΕΚ: 27-27

Διομήδης Άργους (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 3, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 9, Παπαδημητρίου, Παπαντωνόπουλος, Τσάκαλος 2, Χόγκας 4, Μπόσκος 6, Χαντέλης 1, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος, Μούγιτς.

Διαβάστε ακόμα

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 2, Τζηράς 7, Δομπρής, Νικολαϊδης, Ρέινα, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 8, Φλορίδο, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς 2, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 2,Κεδέρης 3.

Διαιτητές: Κιναντζίδης – Φωτακίδης, Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 2/3 – 4/6

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button