home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτισμός

Ναύπλιο: Ένα βραβείο για τη Μαρία Κωνσταντοπούλου

Τίτλος βιβλίου ή κινηματογραφικής ταινίας ή θεατρικής παράστασης. Ναι, θα μπορούσε να είναι, αλλά πρόκειται για πραγματική βράβευση με την ευκαιρία της Ημέρας του Παιδικού Βιβλίου.

Και μάλιστα πρόκειται για άξιο άνθρωπο με πλούσια ψυχικά χαρίσματα που τα προσέχουν αμέσως όσες και όσοι έχουν συνεργαστεί με τη Μαρία Κωνσταντοπούλου της Βιβλιοθήκης «Ανθός» του «Φουγάρου», στο Ναύπλιο.

Ακούραστη, ευγενική, έτοιμη να βοηθήσει ακόμη και στις χειρότερες στιγμές έντασης και πίεσης, η Μαρία Κωνσταντοπούλου αποτελεί ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της βιβλιοψυχαγωγίας και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Η ανακοίνωση του ΙΒΒΥ αναφέρει σχετικά:

“2 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2021

Αποτελέσματα διαγωνισμών του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ 2021

Έναρξη δράσεων φιλαναγνωσίας «Η μουσική των λέξεων»

  1. Βραβείο σε βιβλιοθηκονόμο: απονέμεται στη Μαρία Κωνσταντοπούλου, βιβλιοθηκονόμο στη Βιβλιοθήκη Ανθός Φουγάρο ΑΜΚΕ. Αθλοθέτης: Εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στη μνήμη του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Έπαθλο: βιβλία αξίας 500 ευρώ».

Η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας εκφράζει τη χαρά της για τη βράβευση και ευχεται και σε πολλές άλλες ακομα για τη Μαρία και όλες/όλους του άξιους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζεται.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button