home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Μοίρασε συγχαρητήρια η Ζωή Ράπτη σε Άργος και Ναύπλιο

Τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, όπου συναντήθηκε με την διοικήτρια Μαρία Σαρίδη, τον αναπληρωτή διοικητή Θεόδωρο Βασιλόπουλο, την επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αλεξία Παπακωνσταντίνου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και εκπροσώπους των εργαζομένων. Κατά την επίσκεψη ήταν παρών και ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός.

Η υφυπουργός Υγείας ενημερώθηκε αναλυτικά για τη λειτουργία των δημόσιων δομών Ψυχικής Υγείας του Νομού Αργολίδας (Ψυχιατρική Κλινική, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Κινητή Μονάδα, Προστατευόμενα Διαμερίσματα), συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό για το έργο τους, ενώ διαπίστωσε την πολύ ικανοποιητική -όπως τη χαρακτήρισε- πορεία των εμβολιασμών στο Νομό.

«Δρομολογείται η ενίσχυση του προσωπικού της Ψυχιατρικής Κλινικής και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό και η περαιτέρω ανάπτυξη των Κινητών Μονάδων, προκειμένου να αναπτυχθεί τόσο το κλινικό όσο και το κοινοτικό έργο των Δημόσιων Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας της Αργολίδας», δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Ράπτη.

Τέλος η υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κατσαρό και ενημερώθηκε για τα ζητήματα ψυχικής υγείας του γενικού πληθυσμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button