home design 800x400
home design 1170Χ320

Λουτράκι: Σχεδιάζουν την αναπαράσταση της Μάχης της Περαχώρας

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγραμματισμού δράσεων και εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με επιστολή του κατέθεσε πρόταση για την «ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».

Η αναπαράσταση του ιστορικού αυτού γεγονότος, θα είναι μία πολιτιστική γιορτή, σε συνδυασμό με άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα αναδείξουν την ιστορία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου και τον ρόλο που διαδραμάτισε στην Ελληνική Επανάσταση, καθώς επίσης θα αποτελέσει και πόλο ανάπτυξης του πολιτιστικού τουρισμού και προσέλκυσης επισκεπτών.

Για την υλοποίηση της διοργάνωσης θα πρέπει να συνεργαστούν πολιτιστικοί φορείς τους Δήμου και Εταιρεία Παραγωγής, με εμπειρία σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

«Το 2021 προβλέπεται κομβικής σημασίας έτος για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας και κατά συνέπεια και για το Δήμο μας», σημειώνει ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Σπύρος Καραβούλης στην επιστολή και συνεχίζει: «Μετά την αύξηση των μεγεθών της εγχώριας αγοράς το 2020, στόχος το 2021 είναι η διατήρηση και αύξηση της διείσδυσής μας στην εγχώρια τουριστική αγορά.

Η αναπαράσταση ενός τέτοιου ιστορικού γεγονότος, θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του Δήμου και θα συνδράμει στην επίτευξη των κοινών στόχων μας.

Ο θετικός αντίκτυπος της οποίας θα επηρεάσει θετικά τις επιχειρήσεις εστίασης, διαμονής και λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις.

Εν αναμονή απόφασης σας σχετική επί του θέματος παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση», καταλήγει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis