home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Αργολίδα: 40 νέοι νοσηλευτές στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ένα ευχάριστο νέο για τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου είναι η έλευση 40 νέων νοσηλευτών που είχαν προσληφθεί στις δύο νοσηλευτικές μονάδας και σήμερα παρουσιάστηκαν για να πιάσουν δουλειά στις ήδη πιεσμένες λόγω κορωνοϊού δομές υγείας. Από αυτούς 23 προστίθενται στο Ναύπλιο και 17 στο Άργος.

Συγκεκριμένα, έπειτα από προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για επικουρικό νοσηλευτικό προσωπικό όλων των κατηγοριών ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ μπαίνουν στη μάχη που δίνουν ήδη οι συνάδελφοί τους για να κρατήσουν τα νοσοκομεία όλης της χώρας όρθια.

Οι συμβάσεις τους είναι για τουλάχιστον 1 έτος, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο για επέκταση ακόμα και για μονιμοποίηση.

Ο χρόνος πιέζει με τους νεοπροσληφθέντες να πρέπει να ριχτούν κατευθείαν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοικητρίας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρίας Σαρίδη, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα έχουν προσληφθεί συνολικά 140 άτομα για την στελέχωση των υπηρεσιών υγείας του νομού. Χθες μάλιστα τρεις νέες γιατροί έπιασαν δουλειά στον Νοσοκομείο του Άργους.

Να σημειωθεί πως η κατάσταση στην Αργολίδα είναι αρκετά δύσκολη, με τους νοσηλευόμενους με κορωνοϊό να παραμένουν σε ανησυχητικά επίπεδα, ενώ τις τελευταίες δύο ημέρες τέσσερις ασθενείς από το νομό, έχασαν τη ζωή τους από τις επιπλοκές του Covid-19, πάσχοντας από υποκείμενα νοσήματα.


Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button