home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ουρές αγανακτισμένων στην Τράπεζα Πειραιώς

Καθημερινό συνωστισμό αναγκάζονται να βιώνουν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στο Ναύπλιο, αφού στριμώχνονται για να εξυπηρετηθούν, μιας και τα καταστήματα έχουν μειωθεί σε όλο το νομό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός καταγράφει αυτό το σκηνικό, με συναλλασσόμενους που περιμένουν από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το μεσημέρι για να εξυπηρετηθούν από τα λίγα γκισέ που τους εξυπηρετούν όπως λένε οι ίδιοι.

Ουρές στην Τράπεζα Πειραιώς του Ναυπλίου

 Τονίζει χαρακτηριστικά ο κος Χρήστος Γκούμας, που έβγαλε και τις σημερινές φωτογραφίες έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας: «Αισθήματα θλίψης, αγανάκτησης και ντροπής επικρατούν με την συμπεριφορά των Υπευθύνων, σε κεντρικό επίπεδο, της Τράπεζας Πειραιώς για την καθημερινή αυτή εικόνα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη τράπεζα καθότι έκλεισαν τα υποκαταστήματα στο Λυγουριό, σε απόσταση 30 χλμ. από το Ναύπλιο και της Αγ. Τριάδας Μιδέας εντός του ίδιου Δήμου, σε απόσταση 10 χλμ σημειωτέων δε ότι πρόκειται για αγροτικές περιοχές και οι δύο με συνολικό πληθυσμό περί τις  8.000χιλ. κατοίκους.

Δεν θα μιλήσουμε για αποστάσεις που βαρύνουν τους ίδιους μεν αλλά και που να καθίσουν όταν πρέπει να μένουν όρθιοι επί 6 ώρες διότι μόνο ένα ταμείο εξυπηρετεί όλο αυτόν τον κόσμο (και 2 υπάλληλοι πλην του ταμείου) κατά το πλείστων μεγάλοι άνθρωποι και ηλικιωμένοι».

Ουρές στην Τράπεζα Πειραιώς του Ναυπλίου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis