home design 800x400
home design 1170Χ320

Απαράδεκτη κατάσταση στο δρόμο Ναύπλιο – Επίδαυρος

Ένας «θησαυρός» αποκαλύφθηκε μετά την αποκλάδωση που έκανε η Περιφερειακή Ενότητας Αργολίδας στο δρόμο Ναυπλίου – Αρχαίου Θεάτρου Ασκληπιείου Επιδαύρου. Έγινε καθαρισμός από τους θάμνους και αποκαταστάθηκε η ορατότητα για τους οδηγούς. Όμως οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Βασίλης Μπιμπής αποκαλύπτουν μία άλλη πλευρά που αφορά τους πολίτες και δεν είναι άλλη από την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια που πετούν διερχόμενοι και που όλον αυτό τον καιρό ήταν κρυμμένα.

Όπως καταγγέλλει ο δημότης:

«Αποκαλύφθηκε θησαυρός. Αυτών που όλοι εμείς πετάμε στους δρόμους από τα αυτοκίνητά μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Αυτός είναι δυστυχώς ο πολιτισμός μας. Ότι μας περισσεύει το πετάμε στη φύση, γι΄ αυτό η φύση μας εκδικείται πολλές φορές.

Παράκληση προς την Περιφερειακή Αρχή να ολοκληρώσει αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα με το μάζεμα αυτών που εμείς πετάμε, γιατί η εικόνα είναι κακή.

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει, σκούπα που ρουφάει τα χαρτιά και τα πλαστικά που γεμίζουν τους δρόμους μας, ώστε αυτό να γίνεται σε τακτά διαστήματα και οι δρόμοι μας να λάμπουν, γιατί δεν βλέπω να διορθωνόμαστε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis