home design 800x400
home design 1170Χ320

Γιατί οι Βρετανοί ξετρελάθηκαν με τη Μάνη

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Γιατί οι Βρετανοί ξετρελάθηκαν με τη Μάνη

Με ένα φανταστικό βίντεο, το Βρετανικό ITM TV, επιχειρεί να αποτυπώσει τις ομορφιές της Πελοποννήσου, παρακολουθώντας μια ποδηλατική διαδρομή, απίστευτης ομορφιάς, στη Μεσσηνιακή Μάνη. Ένα Drone ακολουθεί τον Βρετανό ποδηλάτη που διασχίζει τον παραθαλάσσιο ποδηλατόδρομο ο οποίος ενώνει τη Στούπα με τον Άγιο Νικόλαο. Αυτός απτόητος, συνεχίζει μέχρι τη γραφική και ήσυχη Τραχήλα.

Οι Βρετανοί ποδηλάτες, λάτρεις της Μεσσηνιακής Μάνης, δεν περιορίζονται μόνο στα παραθαλάσσια και τουριστικά μέρη του Δήμου Δυτικής Μάνης αλλά εξερευνούν, και τα ορεινά και εξίσου όμορφα χωριά της περιοχής.

Ξέρεις τι εστί «Τhe Βig Loop»;

Η κυκλική διαδρομή (λούπα), που περιλαμβάνει ποδηλασία ξεκινώντας από Στούπα και διαδοχικά περνά από Πλάτσα, Μηλιά, Καρυοβούνι, Σαϊδόνα, Εξωχώρι, Προάστιο, για να καταλήξει και πάλι στη Στούπα, χαρακτηρίζεται σαν η καλύτερη αγωνιστική ποδηλατική διαδρομή για τους Βρετανούς!

Παραμιλάνε οι Άγγλοι με αυτήν την ασύγκριτη διαδρομή μήκους 52 χιλιομέτρων, που άνετα θα μπορούσε να ανήκει σε Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες, σαν αυτούς που γίνονται σε Ευρωπαϊκές χώρες, όπως στη Νότια Γαλλία ή στην Ιταλία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis