home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγίαFeatured

Οι ντόπιοι Καρνάβαλοι έμειναν στα «καλύβια τους»

Θα μπορούσε και εδώ υπό προϋποθέσεις να γίνει καρναβάλι, όμως η έλλειψη φαντασίας και ίσως και ικανότητας βούλιαξε τα πάντα στην ανυπαρξία και στο καθήλωμα των πολιτών στις τηλεοράσεις. Θα μπορούσε μία αυτοκινητοπομπή να περάσει όλο τον Δήμο Άργους – Μυκηνών και μια άλλη όλο τον δήμο Ναυπλιέων. Μια Τρίτη τον Δήμο Επιδαύρου και μια τέταρτη τον Δήμο Ερμιονίδας. Θα μπορούσε, αλλά δεν μπόρεσε.

Εδώ μόνο για καμιά εξυπνάδα θυμούνται τις αυτοκινητοπορείες. Αν εδώ που τα λέμε, τόσο το Ναύπλιο, όσο και Λυγουριό κάτι προσπάθησαν να προσφέρουν από Απόκριες στους πολίτες.

Στην Κύπρο όμως βρέθηκαν λύσεις χωρίς να κινδυνέψει κανείς. Καρναβάλι βέβαια χωρίς χορό στους δρόμους και στις πλατείες δεν το λες αλλά όπως λέει ο λαός μας «στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι». Ο φίλος Φοίβος Σωλομονίδης φρόντισε να μας μεταφέρει για λίγο στους ρυθμούς της Λεμεσού: «Οι Λεμεσιανοί έκαναν σήμερα την Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση με τα Οχήματά τους στις κεντρικές λεωφόρους τής πόλης, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας με την συνοδεία και επιτήρηση τής Αστυνομίας…!!!» Δείτε το βίντεο εδώ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button