home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτισμόςΑρκαδίαΚοινωνία

Λιμποβίσι: Face lift στο σπίτι του Κολοκοτρώνη

Στο Λιμποβίσι το χωριό των Κολοκοτρωναίων ο δήμος Τρίπολης με χορηγία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου προχωρά εργασίες ανακατασκευής της ιστορικής οικίας.

Επιπλέον, συνεργεία του Δήμου, προχώρησαν σε καθαρισμό στο Λιμποβίσι, στην πλατεία και το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Το εργατοτεχνικό προσωπικό απομάκρυνε τσιμεντένια τραπέζια που δεν συμβάδιζαν με την ιστορικότητα του χώρου.

Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, το Σάββατο 13 Μαρτίου στο Λιμποβίσι θα βρεθεί η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη από όπου θα κάνει δηλώσεις στο Euronews.

Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια

Ο δήμαρχος της πόλης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το kalimera-arkadia.gr σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι για τους εορτασμούς των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση «Υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα, εκδηλώσεων, συνεδρίων, εκθέσεων που θα ξεκινήσουν από τον Μάιο και θα κορυφωθούν στην Άλωση».

Συμπληρώνοντας ότι «έχουμε κάνει συνεργασίες με Ίδρυμα Θεοχαράκη, το Ίδρυμα Βουλής και το Ίδρυμα Κωνσταντακόπουλου. Επίσης, με τη Σχολή Καλών Τεχνών και θα κάνουν τεράστιες τοιχογραφείς σε κτίρια του Δήμου. Επίσης, στο πρόγραμμα «Τρίτσης» έχει εγκριθεί το Ψηφιακό Μουσείο στο Πετροπουλειο και η Δημοτική Πινακοθήκη στο κτίριο Τσιχριτζή.

Στις 25 Μαρτίου», κατέληξε, «αν δεν έχουμε lockdown θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση στην Τρίπολη με την Επιτροπή Ελλάδα 2021».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button