home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Άργος: Η αστυνομία ψάχνει «μαϊμού» αστυνομικούς που έκαναν μπλόκο

Μια περίεργη καταγγελία εξετάζουν προσεκτικά οι αστυνομικοί. Τη νύχτα της Δευτέρας, στις 10μμ περίπου, στο Άργος στον περιφερειακό δρόμο, κοντά στο 1ο Λύκειο, κινούνταν δύο αυτοκίνητα, όταν ξαφνικά οι οδηγοί είδαν κάποιους με φακό να τους κάνουν ξαφνικά σήμα να σταματήσουν.

Οι οδηγοί θεώρησαν ότι πρόκειται για μπλόκο της αστυνομίας και όπως είχαν υποχρέωση σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους, όμως επειδή το «σήμα» έγινε την τελευταία στιγμή καθώς περνούσαν από το σημείο, παραλίγο να τρακάρουν για να προλάβουν να σταματήσουν έγκαιρα.

Όμως όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχε μπλόκο της αστυνομίας εκείνη την ώρα στον περιφερειακό, κάτι που αντελήφθησαν αμέσως οι οδηγοί, αφού μόλις ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητά τους, οι άγνωστοι με τον φακό που έκαναν το σήμα, άρχισαν να τρέχουν φεύγοντας από το σημείο. Σύμφωνα με την καταγγελία των οδηγών πρόκειται για δέκα τουλάχιστον άτομα, που έτρεχαν μέσα στη νύχτα για να απομακρυνθούν από το σημείο εκείνο.

Τρομαγμένοι οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, ένας άντρας και μία γυναίκα αντίστοιχα συνέχισαν την πορεία τους για τις δουλειές τους.
Για το θέμα ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία ερευνά για να διαπιστώσει τί ακριβώς συνέβη. Περιπολικό τα αστυνομίας πήγε αμέσως στο σημείο, όμως δεν διαπιστώθηκε κάτι εκείνη τη στιγμή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button