home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Νοσοκομείο Άργους: Κλείνουν εξωτερικά ιατρεία και σταματούν τακτικά χειρουργεία λόγω κορωνοϊού

Κλείνουν τα εξωτερικά ιατρεία της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους και σταματούν τα τακτικά χειρουργεία λόγω κορωνοϊού, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρίας Σαρίδη. Επίσης παραμένει σε ισχύ η αναστολή του επισκεπτηρίου για όλους τους νοσηλευόμενους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Με γνώμονα την προστασία των πολιτών σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην ευρύτερη περιοχή, η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και Τακτικών Χειρουργείων της Ν.Μ.Άργους αναστέλλεται από 23/2/2021 για 15 ημέρες.

Από τον περιορισμό εξαιρούνται οι έκτακτες και επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις (ογκολογικά περιστατικά, μαιευτικά κλπ) καθώς και οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπευτικές παρεμβάσεις ασθενών με χρόνια προβλήματα υγείας (χημειοθεραπείες, εγχύσεις φαρμάκων , συνεδρίες σε μονάδα τεχνητού νεφρού) οι οποίες θα υλοποιούνται κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ν.Μ.Άργους, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης για τις συγκεκριμένες ευάλωτες ομάδες ασθενών.

Παραμένει σε ισχύ η αναστολή του επισκεπτηρίου για όλους τους νοσηλευόμενους, ενώ κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται το επισκεπτήριο στις περιπτώσεις που ο ασθενής βρίσκεται σε κατάσταση απειλητική για τη ζωή του έπειτα από ειδική άδεια που εκδίδεται από τον Διευθυντή του εκάστοτε τμήματος υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Η άδεια θα αφορά ένα άτομο ανά ασθενή.

Ο επισκέπτης δεν θα πρέπει να έχει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ( βήχας, πυρετός, δύσπνοια) και θα πρέπει να έχει προβεί σε διαγνωστικό έλεγχο για covid-19.

Ο επισκέπτης να εφαρμόζει όλους τους κανόνες ατομικής προστασίας και υγιεινής (υγιεινή χεριών, μάσκα πρόσωπου, τήρηση αποστάσεων ).

Το προσωπικό ασφάλειας του νοσοκομείου είναι υπεύθυνο για την αυστηρή τήρηση του περιορισμού των επισκεπτηρίων».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button