home design 800x400
home design 1170Χ320

ΣΥΡΙΖΑ Άργους: Οργή και αγανάκτηση για τον Βιολογικό

Βιολογικός Ναυπλίου Άργους

Για το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου τοποθετείται η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άργους – Μυκηνών.

Όπως αναφέρει η τοπική οργάνωση σε ανακοίνωσή της:

«Με οργή και αγανάκτηση, οφείλουμε για άλλη μια φορά να ασχοληθούμε με τα αυτονόητα, ήτοι την επίλυση του ακανθώδους και χρονίζοντος προβλήματος που αφορά τον δυσλειτουργικό, διαδημοτικό, βιολογικό καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου.

Με αφορμή τη θλιβερή διαπίστωση του λιμεναρχείου Ναυπλίου περί ακατάσχετης, θαλάσσιας ρύπανσης στον Αργολικό κόλπο, οφείλουμε να τονίσουμε βασικές πτυχές του προβλήματος που δυστυχώς δεν αποτελεί πρόβλημα του 21ου αιώνα πουθενά αλλού πλην της πολύπαθης περιοχής μας.

Ο περίκλειστος Αργολικός κόλπος με μηδαμινή δυνατότητα αυτοκαθαρισμού, ρυπαίνεται συνεχώς, λόγω ενός δυσλειτουργικού και απαρχαιωμένου συστήματος βιολογικού καθαρισμού με απόλυτη ευθύνη, των δημοτικών αρχών των δύο πόλεων, οι οποίες αντί να ασχολούνται επισταμένως με την οριστική λύση του προβλήματος, κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, καταθέτοντας έωλες μηνύσεις.

Ένας σύγχρονος βιολογικός καθαρισμός θα συνέβαλε σημαντικά, τόσο στην άρδευση των αγροτικών καλλιεργειών και των σημείων πρασίνου των δύο πόλεων (τα οποία δυστυχώς σπανίζουν με ξεκάθαρες ευθύνες), όσο ακόμα και στην πυρόσβεση δασικών πυρκαγιών, αποφεύγοντας φιάσκα, όπως το περσινό με το καιόμενο πούσι των Μυκηνών.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

Άμεσος εκσυγχρονισμός του βιολογικού καθαρισμού, με μόνο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την προστασία του πολύτιμου οικοσυστήματος για τις επόμενες γενεές».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis