home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeatured

Καμπόσος: Είχαμε κρούσματα σε εργοστάσιο. Η οικονομία ζει έναν πόλεμο

Την έντονη διαφωνία του για την απόφαση να μπει στο κόκκινο ο δήμος Άργους Μυκηνών, λόγω του κορωνοϊού εκφράζει με δηλώσεις του ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος. Ο κος Καμπόσος όπως λέει τα κρούσματα σε ένα εργοστάσιο ήταν η αιτία που λήφθηκε η απόφαση του σκληρού lockdown στην πόλη του.

Και επισημαίνει μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας (Ιόνιαν) : «Το να κλείσει ένας δήμος από τη μια είναι η υγεία των πολιτών και συμφωνώ, αλλά από την άλλη μεριά όμως η οικονομία ταλαιπωρείται απίστευτα».

Και προσθέτει ο δήμαρχος: «Ο κάθε άνθρωπος σήμερα την ατομική υγιεινή μπορεί να την εφαρμόσει. Εδώ όλος ο κόσμος είναι υποψιασμένος, όλος ο κόσμος φοράει τη μάσκα του και δεν μπορεί για 15 κρούσματα σε ένα δήμο που είναι 50.000 κόσμος να κλείνονται όλοι μέσα, να κλείνουν τα μαγαζιά και να δημιουργείται μια τέτοια κατάσταση. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα».

Επίσης ο κος Καμπόσος τονίζει ότι στο νοσοκομείο του Άργους υπάρχουν 5 κρούσματα από το Άργος. Τα υπόλοιπα είναι από άλλες περιοχές.

Αναφερόμενος ειδικά στα οικονομικά προβλήματα που αφήνει πίσω της η πανδημία, τονίζει: «Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή τη στιγμή εγώ εκφράζω τη φωνή των εμπόρων, των μικρομεσαίων, των επαγγελματιών. Έχει πληγεί πάρα πολύ άσχημα η οικονομία. Η οικονομία αυτή τη στιγμή ζει έναν πόλεμο. Έναν χρόνο τώρα, από πέρσι το Μάρτιο. Ένας πόλεμος που εκτός από τις ζωές που χάνονται είναι και οικονομικός πόλεμος. Πότε θα συνέλθει μια χώρα μετά από έναν πόλεμο;»

Οι δηλώσεις:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button