home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΕιδήσεις

Πάτρα: Ισόβια για το δολοφόνο της 33χρονης Αδαμαντίας

Σε ισόβια κάθειρξη και δίχως να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο σύζυγος της 33χρονης πατρινής Αδαμαντίας Αντύπα μετά τη δολοφονία της με καραμπίνα εξ επαφής μέσα στο σπίτι τους στην Αλικαρνασσό της Κρήτης.

Ο, κατά 20 χρόνια, μεγαλύτερος σύζυγός της όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrastimes.gr χτυπούσε την άτυχη γυναίκα και κατά το παρελθόν ακόμη και την περίοδο που ήταν έγκυος στο μονάκριβο παιδί τους.

Οι Πατρινοί γονείς της 33χρονης, ο πατέρας της συνταξιούχος αστυνομικός και η μητέρα της που διατηρούσε επί χρόνια εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης, με τις πληγές χαραγμένες βαθιά στην ψυχή τους από την τεράστια απώλεια, ζήτησαν από τη Δικαιοσύνη να πράξει το χρέος της και να δικαιώσει την κόρη τους που χάθηκε τόσο άδικα και περιέγραψαν στο Δικαστήριο τα δεινά που είχε περάσει το παιδί τους από τον κατηγορούμενο.

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τον Δεκέμβριο του 2019 αλλά κυρίως την Πάτρα, τόπο καταγωγής του θύματος, αναβίωσε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεάπολης Λασιθίου Κρήτης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button