Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοίκησηΠαράπονα για τις λακκούβες στο Ναύπλιο

Παράπονα για τις λακκούβες στο Ναύπλιο

Πώς καλύπτονται τα σκαμμένα οδοστρώματα που δημιουργούνται κατά την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης. Αίτημα Γκόνη για έγκαιρη και αποτετεσματικότερη επούλωση.

Σχετικά

Περισσότερα

Οι λακκούβες που δημιουργούνται κατά την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης, ιδιαίτερα στην πόλη του Ναυπλίου αποτέλεσαν το αντικείμενο αιτήματος του δημοτικού σύμβουλου Ναυπλιέων και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γκόνη.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε σε όλη την έκταση του Δήμου και ιδιαίτερα εντός της πόλεως του Ναυπλίου πάρα πολλά σκαμμένα οδοστρώματα ή ανωμαλίες στο οδόστρωμα.
Αυτά δημιουργούνται κατά την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης.

Διαπιστώνουμε όμως ότι, αφενός πολλά σκάμματα παραμένουν, χωρίς αποκατάσταση, για μεγάλο χρονικό διάστημα, με συνέπεια στο οδόστρωμα να δημιουργούνται επικίνδυνες λακκούβες.

Aφετέρου τα σκάμματα που αποκαθίστανται με άσφαλτο, οι εργασίες γίνονται πρόχειρα και κακότεχνα. Δηλαδή τοποθετείται η άσφαλτος πάνω στο μπάζωμα, με συνέπεια να δημιουργούνται επικίνδυνες ανωμαλίες στο οδόστρωμα.

Ως εκ τούτου σας εφιστούμε την προσοχή και ζητάμε, για την ασφάλεια και την αισθητική, η αποκατάσταση των τομών στους δρόμους να γίνεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η αποκατάσταση να γίνεται σωστά. Δηλαδή καθαίρεση επιφανειακά του αμμοχάλικου μέχρι τη στάθμη κάτω από το υφιστάμενο οδόστρωμα, συμπύκνωση και τοποθέτηση της ασφαλτικής στρώσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Είναι γνωστό ότι η κάθε αποκατάσταση είτε κακότεχνα είτε σωστά πληρώνεται το ίδιο στους εργολάβους.

Σήμερα η εικόνα που παρουσιάζουν οι δρόμοι είναι απαράδεκτη.

Παρακαλώ να επιληφθείτε του προβλήματος και να λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα για την σωστή αποκατάσταση των τομών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design

Πρόσφατα σχόλια