home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Ο Γιώργος Ρέκκας, η ψυχή του πρώην Δήμου Επιδαύρου δεν είναι πια στη ζωή

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ρέκκας, σκορπίζοντας τη θλίψη στους συντοπίτες του στην Παλαιά Επίδαυρο, όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Γραμματέας του κοινοτικού καταστήματος.

Ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης τον αποχαιρετά με τα παρακάτω λόγια:

«Ο Γιώργος Ρέκκας ήταν για πολλά χρόνια η ψυχή του πρώην Δήμου Επιδαύρου (Κοινότητας Παλαιάς -Αρχαίας Επιδαύρου).

Πήρε τη θέση του προκατόχου του γραμματέα της Κοινότητας Παλαιάς Επιδαύρου Ιωάννη Μπόγρη το 1967 και παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2002.

Το πρώτο παιδί μιας οικογένειας που αναζητώντας μια καλύτερη ζωή ήρθε από το Αδάμι στην Αρχαία Επίδαυρο και ασχολήθηκε με το εμπόριο.

Ιδιαίτερα δραστήριος και εύστροφος άνθρωπος. Αναγνωρίστηκαν τα προσόντα του και ανάλαβε καθήκοντα γραμματέα στην Κοινότητα Παλαιάς Επιδαύρου όπου για πολλά χρόνια εργάστηκε με ιδιαίτερο ζήλο και ικανότητα.

Ήταν ο άνθρωπος που έδινε λύση σε θέματα εργασιακά, ήταν ο άνθρωπος που πέρα από το τυπικό εργασιακό ωράριο άνοιγε το κοινοτικό κατάστημα και εξυπηρετούσε όποιον χρειαζόταν την βοήθεια του ανεξάρτητως ώρας.

Ήταν ο άνθρωπος που ακόμα και όταν συνταξιοδοτήθηκε πλέον αφού εξάντλησε όλο το χρόνο που μπορούσε να παραμείνει στην υπηρεσία (πλήρης 35ετία) συνέχιζε να «περνάει» από το γραφείο για μια καλημέρα στους νέους συνάδελφους που άφησε.

Η εμπειρία του αναγνωριζόταν από παλιούς και νέους συναδέλφους από αιρετούς και από τον κόσμο.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους πολίτες και από τους συναδέλφους του.

Καθήκοντα; τα πάντα, γραμματέας, δημοτολόγια, μητρώα αρρένων, εντάλματα- διεκπεραίωση αλληλογραφίας με όλες τις υπηρεσίες -συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες (ΤΥΔΚ -Περιφέρεια – Δ.Ο.Υ. κ.α.) για όλες τις απαιτούμενες ενέργειες από πλευράς Κοινότητας είτε για έργα , είτε για υδροδότηση κλπ.- Ληξίαρχος και όλα αυτά με μια γραφομηχανή.

Έχαιρε τον σεβασμό από όλες τις υπηρεσίες.

Οι υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν σε όλους τους φίλους και συνεργάτες να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία όπως θα ήθελαν, αλλά σίγουρα η σκέψη τους θα συντροφεύει το τελευταίο μονοπάτι που θα διαβεί.

Η ευχή του να ακολουθεί την κυρία Χρυσάνθη, τον Παναγιώτη, τον Στέλιο, την Χρυσούλα και τις οικογένειές τους».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button