home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Κέντρα Ειδικής Αγωγής «Μονοπάτι»: Τακτικοί έλεγχοι – Κανένα κρούσμα σε Άργος και Ναύπλιο

Είναι γεγονός πως κέντρα και γραφεία που εξυπηρετούν παιδιά, εφήβους ή ενήλικες με δυσκολίες στο φάσμα της ειδικής αγωγής, παρέχοντας υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολόγου και Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, δεν υπόκεινται σε lockdown ή κάποιο περιορισμό στη λειτουργία τους, εφόσον υπάγονται στο υπουργείο υγείας.

Μεταξύ των παραδόξων που βιώνουμε, παρόλο την εκθετική αύξηση της διασποράς του ιού εναπόκεινται στην κρίση της κάθε δομής το πλήθος, το είδος και η ένταση των μέτρων που θα επιλεχθούν προκειμένου να προστατευθεί το κοινό και το προσωπικό.

Τα Κέντρα Ειδικής Αγωγής «Μονοπάτι» στο Άργος και στο Ναύπλιο κρίνουν σημαντικό στη παρούσα φάση να ενημερώσουν γονείς και κοινό πως τα μέτρα ενάντια στην διασπορά του ιού είναι πολύ υψηλά, θέτοντας σε προτεραιότητα την υγεία από την ίδια την θεραπευτική πράξη. Όντας τα κέντρα μας, αυτά με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου και παιδιών στο νομό μας, κρίθηκε εξαρχής ορθό:

– Nα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά και προστατευτικά μέτρα και

– τακτικά τεστ ανίχνευσης πιθανών κρουσμάτων στο προσωπικό κάθε δυο εβδομάδες από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Ως συλλογική οντότητα, η κάθε δομή καθιερώνει στο εσωτερικό της συμπεριφορές, συνήθειες, στάσεις, πρακτικές και αξίες- οι οποίες της προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, τηρώντας λοιπόν αυτόν τον χαρακτήρα νιώθουμε ηθικά υπεύθυνοι απέναντι στα παιδιά μας και επαγγελματίες απέναντι στην επιστήμη που υπηρετούμε.
Παρά την συνέχεια των θεραπευτικών πράξεων και τη σύμπραξη διαφόρων ειδικοτήτων στον ίδιο χώρο ΔΕΝ έχει σημειωθεί κάποιο θετικό κρούσμα στους χώρους μας.

Ευχαριστούμε τα παιδιά για την υπομονή που δείχνουν στις συνεχόμενες θερμομετρήσεις, τις απολυμάνσεις, τις ειδικές συνθήκες.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την κατανόηση που δείχνουν, στις αλλαγές και στα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται.

Ευχαριστούμε του συνεργάτες μας για την αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς και υπέρ της προσωπικής τους ασφάλειας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button