home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ηφαιστειακό τοπίο ο δρόμος Κρύα Βρύση – Ζόγκα (Εικόνες)

Μέσα από έναν δρόμο που μοιάζει με ηφαιστειακό τοπίο είναι υποχρεωμένοι να περνούν για να πάνε στις δουλειές τους οι κάτοικοι στην Κρύα Βρύση Αργολίδας και των γύρω χωριών, καθώς όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο δρόμος που οδηγεί στα χωριά τους από την Ζόγκα παραμένει κατεστραμμένος σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα να κινδυνευουν καθημερινά.

Ο δρόμος σε μήκος περίπου 2 χλμ. παρουσιάζει μια πολύ σπάνια εικόνα για την Αργολίδα. Γούβες τεραστίων διαστάσεων, θάμνοι που κλείνουν το δρόμο, ποτάμια κόβουν κάθετα το ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για οποίον διέρχεται από και προς το χωριό.

Ο συγκεκριμένος δρόμος ενώνει τα χωριά του Δήμου Άργους – Μυκηνών Άνω Ζόγκα – Φακίστρα – Κρύα βρύση – Κρυονέρι – Τουρνίκι, και χρησιμοποιείται καθημερινά από ανθρώπους που κινούνται για να πάνε στις δουλειές τους. Το κομμάτι από την Άνω Ζόγκα έως και την Κρύα Βρύση είναι αυτό που παρουσιάζει τα περισσότερα προβλήματα, σύμφωνα με τους κατοίκους.

Όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι της περιοχής, πάνω από 10 χρόνια αδιαφορίας έχουν ως συνέπεια μεγάλο τμήμα του δρόμου να μετατραπεί σε χαλικόδρομο. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί πάρα πολύ μετα τις βροχές.

Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση στο Δήμο να σώσει ότι απέμεινε, προβαίνοντας σε αποκατάσταση του οδοστρώματος, ή τουλάχιστον ότι έχει απομείνει από αυτό, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Οι φωτογραφίες που μας απέστειλαν περίοικοι είναι χαρακτηριστικές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis