home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕλλάδαFeatured

Καιρός: Δείχνει τα «δόντια» της η «Μήδεια»

Δείχνει τα «δόντια» της η κακοκαιρία «Μήδεια» καθώς από αργά χθες το βράδυ, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, χτυπά με σφοδρότητα την Αττική και κατευθύνεται νοτιότερα. Κλειστή είναι, αυτήν την ώρα, η Εθνική Οδός από τη Γέφυρα Καλυφτάκη στο ύψος της Λυκόβρυσης, καθώς η Τροχαία έχει απαγορεύσει την κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας στην άνοδο λόγω του χιονιά που έχει φέρει η κακοκαιρία Μήδεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων από τα μποτιλιαρισμένα οχήματα.

Χιόνια στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Λίγο μετά τις 5.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας έκλεισε για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία. Μιλώντας στο Open TV ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επέρριψε την ευθύνη στον αυτοκινητόδρομο της Νέας Οδού, ενώ υπάρχουν και πολλές αντιδράσεις από τους πολίτες για τη μη λειτουργία του 112 το οποίο δεν έστειλε μήνυμα για να αποφευχθεί όλη η ταλαιπωρία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ αναφέρει: Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button