home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο Ναύπλιο εμβολιάστηκε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, λέγοντας πως όλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο της πόλης.

Ο τέως συνοδευόταν από τη σύζυγό του και μετέβη στο νοσοκομείο Ναυπλίου κατόπιν ραντεβού, καθώς στην πλατφόρμα των εμβολιασμών είχε πιθανότατα δηλώσει κάτοικος Πορτοχελίου. Ως γνωστό ακόμα δεν έχει λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο Ερμιονίδας, στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 15 του Φλεβάρη.

Τον τέως Βασιλιά υποδέχθηκαν ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο Διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Θοδωρής Βασιλόπουλος.

Η τέως βασίλισσα Άννα-Μαρία ή οποία τον συνόδευε θα εμβολιαστεί και αυτή σύντομα.

Ο τέως Βασιλιάς αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας.

Βγαίνοντας δήλωσε αν ότι αισθάνεται καλά και πρέπει όλοι να κάνουν το εμβόλιο, στέλνοντας μήνυμα ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και θα σημάνουν το τέλος της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πηγαδάκι που είχε μετά τον εμβολιασμό του, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στον Όθωνα, που ήταν και ο πρώτος βασιλιάς της νεότερης Ελλάδας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis