home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Δήμος Ερμιονίδας αποκτά Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Ερμιονίδας, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια δημιουργίας δομών και δράσεων που έχουν στόχο να βοηθήσουν δημότες και δημότισσές του που έχουν απόλυτη ανάγκη.

Μία από τις δομές αυτές είναι και η ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου, που θα παρέχει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας:

«Παρά τις δυσκολίες, ο Δήμος με στοχευμένες ενέργειες, σταθερά βήματα και επίπονη προσπάθεια ολοκληρώνει τις διαδικασίες και αισιοδοξεί ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο στόχο του.

Καθημερινά διαπιστώνεται ότι ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Ο Δήμος έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί, με τη την προϋπόθεση ότι και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι θα τον εμπιστευτούν και θα συνεργαστούν μαζί του. Είναι άλλωστε αυτονόητο ότι η όλη διαδικασία θα γίνει με απόλυτη διακριτικότητα, εχεμύθεια και σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους. Το κοινωνικό παντοπωλείο θα αποτελέσει την συνέχεια και εξέλιξη των δράσεων διανομής τροφίμων και ενδυμάτων από την εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης .

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Δήμος Ερμιονίδας, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, καταβάλλει κάθε προσπάθεια και δείχνει εξαιρετική ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, όπως είναι το παραπάνω. Χρειάζεται όμως τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας. Στην προσπάθεια αυτή θετικό και αισιόδοξο στοιχείο  αποτελεί η θετική ανταπόκριση όλων ανεξαρτήτως των φορέων του Δήμου, ώστε το αποτέλεσμα της σύστασης του Κοινωνικού Παντοπωλείου να μην είναι περιστασιακό αλλά να έχει συνέπεια και κυρίως συνέχεια».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button