home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εστίαση: Σε Πύργο και Πάτρα μάζεψαν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους για να τα στείλουν στον Άδωνη

Πύργος συλλογή κλειδιών εστίασης

Μια συμβολικού χαρακτήρα κίνηση με παράδοση των κλειδιών των επιχειρήσεών τους πραγματοποίησαν χθες οι εστιάτορες σε Πύργο και Πάτρα καλώντας την κυβέρνηση να δει επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα του κλάδου τους, αλλά και απαντώντας στις ειρωνικές κορώνες του Άδωνη Γεωργιάδη. 

Στην Πάτρα, όπως μεταδίδει το pelop.gr τα κλειδιά των επιχειρήσεων εστίασης συγκεντρώθηκαν μέσα σε ένα πλαστικό τάπερ, τοποθετημένο μπροστά από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην ομώνυμη πλατεία.

Πάτρα συλλογή κλειδιών εστίασης

Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ψητοπωλείων, καφέ, μπαρ και άλλων επιχειρήσεων της πόλης, παρέδωσαν παραστατικά τα κλειδιά τους και υπέγραψαν την υπεύθυνη δήλωση παραίτησης επαγγελματία, για να σταλούν στην Ομοσπονδία.

Την ίδια στιγμή, στον Πύργο, σύμφωνα με το patrisnews.com στην πλατεία των δικαστηρίων οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, έδωσαν δυναμικό παρών στην εμβληματική αυτή κινητοποίηση- διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των «λουκέτων» που έχουν μπει για περισσότερους από τρεις μήνες στα καταστήματά τους εξαιτίας του lockdown.

Πύργος συλλογή κλειδιών εστίασης

Οι συμβολικές κινήσεις σε Πάτρα και Πύργο, αλλά και Ναύπλιο όπου υπήρξε παρόμοια δράση, εντάσσονται στο πανελλαδικό πλαίσιο κινητοποιήσεων από την ΠΟΕΣΕ, η οποία θα λάβει τα κλειδιά από τους συλλόγους κάθε περιοχής που συμμετείχαν και εν συνεχεία θα τα παραδώσει στην Κυβέρνηση.

Οι επιχειρηματίες με την κίνηση αυτή ελπίζουν να κινητοποιήσουν το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά θέλουν και να απαντήσουν στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, για τη δήλωση που είχε κάνει προ ημερών κατά την οποία εξέφραζε την προθυμία του να αναλάβει αυτός τις επιχειρήσεις όσων δεν μπορούν.-

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis