home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το παραμυθένιο Ναύπλιο που φέρνει «έξαψη» στην τηλεθέαση και οι στίχοι του Βαγγέλη Μαρινάκη (Βίντεο)

Ναύπλιο. Η παραμυθένια πόλη - σκηνικό της σειράς που φέρνει "ΕΞΑΨΗ" στα μηχανάκια της AGB

Λένε πως αν υπήρχε μια σίγουρη συνταγή επιτυχίας θα την εκτελούσαν όλοι κατά γράμμα και η πολυπόθητη για όλους επιτυχία θα ήταν εξασφαλισμένη. 

Η νέα σειρά του MEGA που κυριολεκτικά προκαλεί έξαψη στα μηχανάκια της AGB διαθέτει όλα τα εχέγγυα προκειμένου να πετύχει να επαναφέρει το κανάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. 

Ένα καταπληκτικό κάστ ηθοποιών και μια παραμυθένια πόλη ως σκηνικό που εντός αυτής εξελίσσεται το σενάριο της σειράς ήταν αρκετά από μόνα τους για να να διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία η σειρά.

Κι όμως η παραγωγή κρατούσε ίσως το ισχυρότερο χαρτί της κρυφό κατά την προβολή των πρώτων επεισοδίων. 

Στις αρχές της εβδομάδας ακούστηκε μέσα από τα νέα επεισόδια ένα καταπληκτικό κομμάτι σε εκτέλεση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «ΕΞΑΨΗ» και όλοι πίστεψαν πως το κερασάκι στην ήδη επιτυχημένη τούρτα είχε προστεθεί.

Κι όμως το καλύτερο η παραγωγή το φύλαγε για το τέλος και δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη πως στο συγκεκριμένο τραγούδι τους στίχους τους έχει γράψει ο ιδιοκτήτης του MEGA channel Βαγγέλης Μαρινάκης

Στο βίντεο της ομάδας Up Stories την εκτέλεση (cover) του τραγουδιού την κάνει ο Γιώργος Καραδημήτρης.

Ταξιδέψτε έστω και νοερά στο πολυαγαπημένο Ναύπλιο και απολαύστε εικόνες που μας έχουν λείψει από αυτή τη διαχρονικά πανέμορφη πόλη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis