home design 800x400
home design 1170Χ320

Οι μετοχές της Αναπτυξιακής Αργολίδας στο δήμο Ναυπλιέων

ΣΚΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η οικονομική επιτροπή του δήμου Ναυπλιέων αποδέχθηκε τη δωρεάν εκχώρηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο 1.430 μετοχών της Αναπτυξιακής Νομού Αργολίδας Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ, μετά τη λήψη της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου περί αποχώρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την εταιρεία.

Πρόκειται για μέρος των 4.500 μετοχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου που εκχωρούνται στους τέσσερις Δήμους της Αργολίδας, κατ’ αναλογία προς το ποσοστό που κατέχει ο κάθε ένας στο μετοχικό κεφάλαιο. Αναμένονται οι αποφάσεις και των υπόλοιπων δήμων.

Στην περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι Δήμοι αρνηθούν την εκχώρηση των μετοχών τότε οι μετοχές θα μεταβιβασθούν στους υπόλοιπους Δήμους κατ’ αναλογία με τις μετοχές που κατέχουν.

Μετά την αποδοχή από το Ναύπλιο, δεν εφαρμόζεται η διάταξη του καταστατικού που προβλέπει ότι στην περίπτωση που αρνηθούν την δωρεάν εκχώρηση των μετοχών όλοι οι Δήμοι να προχωρήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, προκειμένου να τεθεί η Αναπτυξιακή Νομού Αργολίδας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ προς εκκαθάριση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis