home design 800x400
home design 1170Χ320

Ξυλόκαστρο Κορινθίας: Μεγάλη ανησυχία από τα απανωτά κρούσματα στους εργαζομένους του δήμου

Κορωνοϊός Πελοπόννησος

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην περιοχή Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στη δυτική Κορινθία, μετά και τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε εργαζομένους στις υπηρεσίες του δήμου. 

Οι φήμες που επί μέρες διαρρέονται για αυξανόμενα κρούσματα στο δυτικό άκρο της Κορινθίας φαίνεται ότι έχουν βάσεις, αφού η επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος εμφανίζει το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και προκαλεί ερωτηματικά για την παθητική στάση του δήμου, ο οποίος μέχρι στιγμής τηρεί “σιγή ασυρμάτου”.

Συγκεκριμένα η κ. Γιόλα Μαστέλλου Βασιλάκη, χθες βράδυ, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα email που απέστειλε προς τους δημοτικούς συμβούλους Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και με το οποίο καλεί τη δημοτική αρχή να πράξει τα δέοντα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων αλλά και των δημοτών. 

Στην επιστολή η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος τονίζει αρχικά πώς έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους, οι οποίοι τηρούν και θα τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία όλων μας κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους» αλλά όπως αναλυτικά αναφέρει: 

«Απευθυνόμενη προς τη δημοτική αρχή και κατόπιν της γνωστοποίησης των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων των εργαζομένων στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καλώ τη δημοτική αρχή να προβεί στην απολύμανση όλων των εργασιακών χώρων. ( και όχι μεμονωμένα  ) 

Ξεκινώντας από τις αποθήκες συνάθροισης των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία, τα παντός είδους οχήματα (αγροτικά, επιβατικά, τσάπες, ερπυστριο, και κάθε είδους μηχανήματα έργου , τα γραφεία και γενικότερα όλα τα κτήρια εξυπηρέτησης των υπηρεσιών. 

Είμαι βέβαιη για την άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στο κάλεσμά μου, αποδεικνύοντας ότι πάνω από όλα μετράνε οι εργαζόμενοι στον δήμο μας. 

Αναμένοντας σχετική ενημέρωση εκ μέρους σας
Γιόλα Μαστέλλου Βασιλάκη 
Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος 
δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis