home design 800x400
home design 1170Χ320

Survivor: Πολυβόλο η Λουτρακιώτισσα Καρολίνα Καλύβα στον πρώτο της αγώνα (Βίντεο)

Καρολίνα Καλύβα από το Λουτράκι στο Survivor

Χαμογελαστή, με θετική ενέργεια και διάθεση μπήκε στο Survivor η Λουτρακιώτισσα γυμνάστρια Καρολίνα Καλύβα, που ήρθε να ενισχύσει τη κόκκινη ομάδα μετά τον τραυματισμό της Σφίας Μαργαρίτη, η οποία θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 10 μέρες.

Η Καρολίνα με το καλημέρα έδειξε πολύ καλά στοιχεία αγωνιστικά και βοήθησε και αυτή με τη σειρά της την κόκκινη ομάδα να πάρει επιτέλους μία νίκη μετά από 8 συνεχόμενες ήττες, κάνοντας η ίδια 2 στις 2 νίκες με τις αντιπάλους της, στους δύο πρώτους της αγώνες.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Γιώργος Λιανός, πριν το αγώνισμα ασυλίας «υπάρχει πλέον μια ανισορρυθμία στις ομάδες. Όσον αφορά το γυναικείο team. Το γυναικείο team της Κόκκινης ομάδας, με την απώλεια της Σοφίας για τις επόμενες δέκα ημέρες, έχει μόνο δύο κοπέλες. Ενώ στους Μπλε έχουμε τέσσερις κοπέλες. Επομένως υποδεχθείται τη νέα σας συμπαίκτρια, την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα».

«Έχω γεννηθεί στον Καναδά, στο Τορόντο. Ήρθα να φέρω την Κόκκινη ομάδα πιο γρήγορα στο δέκα» σημείωσε με χαμόγελο η νέα παίκτρια μόλις πήρε θέση πλάι στους νέους της συμπαίκτες.

Η Καρολίνα είναι pilates instructor και διατηρεί nightclub στο Λουτράκι Κορινθίας, απ’ όπου και κατάγεται. Έχει κάνει σπουδές στα οικονομικά.

Δείτε τον πρώτο της νικηφόρο αγώνα με την Ελευθερία Ελευθερίου:

 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis