Home design
home design

Καλαμάτα: Γυναίκα κατήγγειλε τον άνδρα της ότι τη βίαζε και ότι παρενοχλούσε την 13χρονη κόρη τους!

Δικαστήρια Καλαμάτας

Μία ιστορία οικογενειακής τρέλας φέρεται να εκτυλισσόταν επί 13 χρόνια στην Καλαμάτα και ήρθε στο φως μετά από καταγγελία μιας γυναίκας η οποία κατήγγειλε το σύζυγό της ότι τη χτυπούσε και τη βίαζε, καθώς και ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη τους, από τα 8 της χρόνια.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 38χρονος άνδρας, με την προϋπόθεση να μείνει σε απόσταση και να μην πλησιάζει τη γυναίκα και την κόρη του, καθώς και να εμφανίζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Ο κατηγορούμενος πέρασε χθες το κατώφλι του ανακριτή Καλαμάτας, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του βιασμού, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, για κατάχρηση ανήλικης, για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες. Επίσης, στον 38χρονο, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία, επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Να σημειωθεί πως η ίδια η σύζυγός του κατήγγειλε τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Καλαμάτας ότι στα 13 χρόνια γάμου της έχει επανειλημμένα βιαστεί από το σύζυγό της, ο οποίος την χτυπούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, η ίδια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει τη βία που έχει υποστεί, γιατί φοβόταν ότι σειρά είχε η 13χρονη κόρη της, η οποία οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε παρενοχληθεί τρεις φορές σεξουαλικά από τον πατέρα της, τη μία από αυτές όταν ήταν 8 χρονών.

Για την καταγγέλλουσα μητέρα και την κόρη της γίνεται προσπάθεια μέσω της Εισαγγελίας Καλαμάτας ώστε να έχουν την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη και να μην χρειαστεί να επιστρέψουν σε συγγενείς τους στην Αλβανία. Η 13χρονη εξετάστηκε ήδη από παιδοψυχολόγο και φέρεται να υπέστη πρώτη φορά παρενόχληση από τον πατέρα της όταν ήταν 8 χρονών και αυτός την άγγιξε στα γεννητικά όργανα. Οι άλλες δύο φορές φέρεται να ήταν όταν το κορίτσι μπήκε στην εφηβεία και αυτός ημίγυμνος ξάπλωνε πάνω της.

Ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του, για τα αδικήματα του βιασμού, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους (άρθρο 339 ΠΚ), για κατάχρηση ανηλίκων (άρθρο 342 ΠΚ), για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών (άρθρο 345 ΠΚ), για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis