home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πότε μετακομίζει η Περιφέρεια στην οδό Ναυπλίου

Την απόφαση για την μετεγκατάσταση τριων ακόμα Διευθύνσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Π.Ε. Αρκαδίας στο κτήριο επί της οδού Ναυπλίου 57, στην Τρίπολη, υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στην εν λόγω απόφαση -που αφορά ειδικότερα την Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, την Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Αρκαδίας και την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας έδρας-, περιγράφεται ο χρόνος και ο τρόπος με την οποίον θα γίνει η μετεγκατάσταση.

Σημειώνεται, συγκεκριμένα, ότι όσον αφορά τις πιο πάνω υπηρεσίες “η διαδικασία μετεγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί τα χρονικό διάστημα 5 – 8 Φεβρουαρίου, κατά τρόπο συντονισμένο, ώστε να μην διαταραχθεί ή διακοπεί σε εργάσιμη ώρα και ημέρα η λειτουργία των αναφερομένων υπηρεσιών”.

Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη ανάλογη απόφαση του περιφερειάρχη -στο τέλος του προηγούμενου χρόνου-, είχε προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα μεταξύ 25 και 31 Ιανουαρίου για την μετεγκατάσταση, στο εν λόγω κτήριο, των Διευθύνσεων α) Αναπτυξιακού Προγραμματισμού έδρας, β) Τεχνικών Εργων έδρας και γ) Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού έδρας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button